Ριάνα: Αναδείχθηκε η νεότερη αυτοδημιούργητη δισεκατομμυριούχος στις ΗΠΑ
Δευτέρα, 04 Ιουλίου 2022 20:23Η 34χρονη Ριάνα κατάφερε να αποσπάσει το ρεκόρ της νεαρότερης ηλικιακά γυναίκας στις ΗΠΑ με περιουσία άνω του 1 δισ. δολαρίων, όπως μετέφερε το CNBC.
Η Ρι-Ρι κατάφερε να βρεθεί στη σχετική λίστα του Forbes με τις πλουσιότερες αυτοδημιούργητες γυναίκες για 3η συνεχόμενη χρονιά, ούσα στη θέση 21 και γινόμενη η πρώτη γυναίκα που καταφέρνει να μπει στη λίστα προτού κλείσει τα 40χρονια.
Η Ριάνα, με περιουσία 1,4 δισ. δολαρίων είναι η νεότερη στη λίστα με τις πλουσιότερες Αμερικανίδες, με την 41χρονη Κιμ Καρντάσιαν να είναι η δεύτερη νεότερη, με περιουσία 1,8 δισ. δολαρίων.
Η Ριάνα αποκομίζει το μεγαλύτερο μερίδιο της περιουσίας της από τη μουσική καριέρα της, ενώ έχει και 3 εταιρίες ρουχισμού και αξεσουάρ.
Τον Μάρτιο, το Bloomberg μετέδωσε πως η Savage X Fently, το brad εσωρούχων της Ριάνα, εξετάζει την είσοδο στο αμερικανικό χρηματιστήριο, με αξία κεφαλαιοποίησης που θα μπορούσε να φτάσει τα 3 δισ. δολάρια. Η ίδια η Ρι-Ρι κατέχει το 30% της εταιρείας.
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
-
Στημένα παιχνίδια μπάσκετ: Στον ανακριτή ο Παναγιώτης Γιαννάκης τη Δευτέρα -
ΟΔΔΗΧ: Δημοπρασία τρίμηνων εντόκων γραμματίων στις 27 Οκτωβρίου 2026 -
e-ΕΦΚΑ: Από τις 2 Νοεμβρίου μόνο ηλεκτρονικά οι αιτήσεις συνταξιοδότησης στο Δημόσιο -
Ένωση Εφοπλιστών Ναυτιλίας Μικρών Αποστάσεων: Γεύμα εργασίας με τον αρχηγό του Λιμενικού -
Β. Κικίλιας: «Η εξωτερική πολιτική είναι αέναη μάχη - Ούτε βήμα πίσω στα κυριαρχικά μας δικαιώματα» -
Danske Bank becomes the first bank in the Nordic countries to enable business customers to bank through AI agents