ETHNIKI 300x250 July26 HOME

ΜΙΝΕΤΤΑ 300x250 banner ΗP

ARAG 300x250 HP

INTERLIFE 300x250 2021 Home

New Poseidon 300x250 banner FP

Αναζήτηση

 

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ
  • ΔΙΕΘΝΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΝΑΥΤΙΛΙΑ
  • ENGLISH

Δικαστήριο ακύρωσε την ποινή φυλάκισης στον ηθοποιό Ουστίνοφ μετά τη δημόσια κατακραυγή

Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου 2019 14:35

Ρωσικό δικαστήριο ακύρωσε σήμερα την ποινή φυλάκισης που είχε επιβληθεί στον ηθοποιό Πάβελ Ουστίνοφ, η καταδίκη του οποίου για την πρόκληση τραυματισμού σε αστυνομικό στο περιθώριο διαδήλωσης της αντιπολίτευσης, είχε προκαλέσει δημόσια κατακραυγή.

Το δικαστήριο επέβαλε στον Ουστίνοφ ποινή φυλάκισης ενός έτους με αναστολή, ακυρώνοντας προηγούμενη δικαστική απόφαση για την φυλάκισή του για περισσότερα από τρία χρόνια, σε μια σπάνια ανατροπή από το ρωσικό δικαστικό σύστημα.

Ο Ουστίνοφ είχε ήδη αφεθεί ελεύθερος στις 20 Σεπτεμβρίου, εν αναμονή της απόφασης του δικαστηρίου για την έφεση που είχε ασκήσει.

Ο 23χρονος ηθοποιός είχε κριθεί ένοχος για την πρόκληση τραυματισμού σε έναν αστυνομικό κατά την σύλληψή του σε διαδήλωση που είχε γίνει στις 3 Αυγούστου στη Μόσχα.

Ο ίδιος δήλωνε ότι δεν είχε πάρει μέρος στη διαδήλωση αυτή. Σε ένα βίντεο φαίνεται την ώρα που βρίσκεται στο περιθώριο της διαδήλωσης να τον αρπάζουν αστυνομικοί, να τον ξυλοκοπούν με ρόπαλα, προτού τον συλλάβουν. Ένας από τους αστυνομικούς φαίνεται να πέφτει κάτω την ώρα της συμπλοκής. 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Ινδία: Φονικές πλημμύρες με τουλάχιστον 120 νεκρούς

Τζόνσον: «Φεύγουμε στις 31 Οκτωβρίου ό,τι και να γίνει»

επιστροφή στην κορυφή

Σχετικά Άρθρα

  • Πατέρας Αντώνιος: Ποινή φυλάκισης 9 ετών και 6 μηνών από το Εφετείο
  • Ποινή φυλάκισης ενός έτους για τον Νικολά Σαρκοζί - Θα εκτίσει την ποινή στο σπίτι
  • Ν. Κορέα: Ποινή φυλάκισης 2,5 ετών στον αντιπρόεδρο της Samsung

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Στημένα παιχνίδια μπάσκετ: Στον ανακριτή ο Παναγιώτης Γιαννάκης τη Δευτέρα
  • ΟΔΔΗΧ: Δημοπρασία τρίμηνων εντόκων γραμματίων στις 27 Οκτωβρίου 2026
  • e-ΕΦΚΑ: Από τις 2 Νοεμβρίου μόνο ηλεκτρονικά οι αιτήσεις συνταξιοδότησης στο Δημόσιο
  • Ένωση Εφοπλιστών Ναυτιλίας Μικρών Αποστάσεων: Γεύμα εργασίας με τον αρχηγό του Λιμενικού
  • Β. Κικίλιας: «Η εξωτερική πολιτική είναι αέναη μάχη - Ούτε βήμα πίσω στα κυριαρχικά μας δικαιώματα»
  • Danske Bank becomes the first bank in the Nordic countries to enable business customers to bank through AI agents

Copyright ©2026 e-Asfalistiki


main version