Πόσιμο εμβόλιο κορωνοϊού με γεύση φράουλας σχεδιάζουν Ρώσοι ερευνητές
Κυριακή, 16 Μαΐου 2021 15:57Ένα νέο είδος εμβολίου για τον κορωνοϊό, το οποίο θα είναι πόσιμο και θα έχει γεύση φράουλας, σχεδιάζουν επιστήμονες στη Ρωσία και βρίσκεται σε πειραματικό στάδιο, σύμφωνα με ρεπορτάζ στο μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Mega. Το εν λόγω εμβόλιο, μάλιστα, θα συνδυάζεται με γαλακτοκομικό προϊόν.
Αναλυτικότερα, το Ινστιτούτο Πειραματικής Ιατρικής στην Αγία Πετρούπολη σχεδιάζει τη δημιουργία ενός πόσιμου εμβολίου, το οποίο γίνεται μέσω της προσθήκης συγκεκριμένου DNA σε βακτήρια που υπάρχουν σε γαλακτοκομικά προϊόντα.
Σύμφωνα με τους ερευνητές του Ινστιτούτου, το συγκεκριμένο προϊόν αναμένεται σε συγκεκριμένες δόσεις για λήψη 21 ημέρων και βρίσκεται ακόμα σε πρώιμο πειραματικό στάδιο.
Οι ειδικοί σημειώνουν ότι αν τα αποτελέσματα είναι ενθαρρυντικά, θα είναι εύκολο να διατεθεί σε όλη την ανθρωπότητα, καθώς είναι πολύ εύκολο να παρασκευαστεί από τις εταιρείες που παράγουν γαλακτοκομικά προϊόντα.
Σχετικά Άρθρα
- Νορβηγία: Απαγόρευση πρόσβασης σε TikTok, Snapchat και Roblox σε άτομα κάτω των 16 ετών
- Σήφης Βαλυράκης: Έφεση κατά της αθωωτικής απόφασης άσκησε η Εισαγγελία Εφετών
- Ο «χάρτης» των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ για την περίοδο 19 Οκτωβρίου έως 23 Οκτωβρίου
- Σε πανελλαδική απεργία προχωρούν δάσκαλοι και νηπιαγωγοί στις 21 Οκτωβρίου
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
-
Νορβηγία: Απαγόρευση πρόσβασης σε TikTok, Snapchat και Roblox σε άτομα κάτω των 16 ετών -
Στα Ναυπηγεία Σαλαμίνας υψηλόβαθμη ινδική αμυντική αντιπροσωπεία -
Munich Re - Traditional reinsurance remains the cornerstone amid growing market complexity and shifting dynamics -
Howden appoints Enrico Nanni as CEO, Europe following five years of transformational growth -
Σήφης Βαλυράκης: Έφεση κατά της αθωωτικής απόφασης άσκησε η Εισαγγελία Εφετών -
ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: Πρόταση για έκδοση 7ετών ομολογιών 500 εκατ. ευρώ