Άννα Διαμαντοπούλου: Στην τελική πεντάδα υποψηφίων για επικεφαλής του ΟΟΣΑ
Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου 2021 14:57Η υποψήφια της Ελλάδος για τη θέση του Γενικού Γραμματέα του Ο.Ο.Σ.Α., Άννα Διαμαντοπούλου, πέρασε στον επόμενο γύρο αξιολόγησης της διαδικασίας επιλογής του νέου Γενικού Γραμματέα του Οργανισμού, προκρινόμενη στην τελική πεντάδα υποψηφίων.
Σε αυτόν τον γύρο αποχώρησαν ο Καναδός υποψήφιος, μέχρι πρότινος Υπουργός Οικονομικών του Καναδά, Bill Morneau και η Εσθονή υποψήφια, εν ενεργεία Πρόεδρος της Δημοκρατίας Kersti Kaljulaid.
Στον προηγούμενο γύρο είχαν αποχωρήσει ο Αμερικανός υποψήφιος και αναπληρωτής προσωπάρχης του Λευκού Οίκου Chris Liddell, ο Τσέχος υποψήφιος, πρώην Αναπληρωτής Πρωθυπουργός της χώρας, Vladimír Dlouhý, καθώς και ο Πολωνός υποψήφιος.
Σημειώνεται ότι η διαδικασία ανάδειξης του επόμενου/της επόμενης ΓΓ του Ο.Ο.Σ.Α, θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι την 5η Μαρτίου.
Σχετικά Άρθρα
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
-
Στημένα παιχνίδια μπάσκετ: Στον ανακριτή ο Παναγιώτης Γιαννάκης τη Δευτέρα -
ΟΔΔΗΧ: Δημοπρασία τρίμηνων εντόκων γραμματίων στις 27 Οκτωβρίου 2026 -
e-ΕΦΚΑ: Από τις 2 Νοεμβρίου μόνο ηλεκτρονικά οι αιτήσεις συνταξιοδότησης στο Δημόσιο -
Ένωση Εφοπλιστών Ναυτιλίας Μικρών Αποστάσεων: Γεύμα εργασίας με τον αρχηγό του Λιμενικού -
Β. Κικίλιας: «Η εξωτερική πολιτική είναι αέναη μάχη - Ούτε βήμα πίσω στα κυριαρχικά μας δικαιώματα» -
Danske Bank becomes the first bank in the Nordic countries to enable business customers to bank through AI agents