ETHNIKI 300x250 July26 HOME

ΜΙΝΕΤΤΑ 300x250 banner ΗP

ARAG 300x250 HP

INTERLIFE 300x250 2021 Home

New Poseidon 300x250 banner FP

Αναζήτηση

 

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ
  • ΔΙΕΘΝΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΝΑΥΤΙΛΙΑ
  • ENGLISH

Φώφη Γεννηματά: «Υπάρχει ζήτημα Δημοκρατίας στον τόπο»

Παρασκευή, 04 Ιανουαρίου 2019 14:07

Συνάντηση με την Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων είχε στο γραφείο της η Φώφη Γεννηματά με την υπόθεση Novartis και τις δηλώσεις Κυβερνητικών αξιωματούχων να βρίσκονται στην ατζέντα.

«Υπάρχει ζήτημα Δημοκρατίας στον τόπο. Ζήτημα που δημιουργεί η απροκάλυπτη προσπάθεια του κ. Tσίπρα και της κυβέρνησής του να χειραγωγήσουν τη Δικαιοσύνη, να την υποτάξουν στην εξυπηρέτηση των κομματικών τους στόχων. Γι' αυτό και η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων μιλά για θεσμική εκτροπή. Με ωμές καθεστωτικές αντιλήψεις και ενέργειες που παραπέμπουν σε παρακράτος. Οι επιθέσεις που γίνονται με την κάλυψη και καθοδήγηση του ίδιου του Πρωθυπουργού κατά δικαστικών λειτουργών, διευκολύνουν και το έργο της δεξιάς συνιστώσας της κυβέρνησης, που εκτελεί το σχέδιο άλωσης της Δικαιοσύνης», επεσήμανε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ.

Από την πλευρά τους, οι Ν. Σαλάτας και Π. Λυμπερόπουλος, που εκπροσώπησαν το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων, εξήγησαν στη πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής τα όσα αναφέρει η πρόσφατη ανακοίνωσή τους.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Ζάεφ: «Ανησυχώ γιατί αυτοί που ψηφίζουν είναι οι βουλευτές»

Μαξίμου: «Ο κ. Γεωργιάδης οφείλει να αποκαλύψει το περιεχόμενο των συνομιλιών του με τον κ. Μανιαδάκη»

επιστροφή στην κορυφή

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Στημένα παιχνίδια μπάσκετ: Στον ανακριτή ο Παναγιώτης Γιαννάκης τη Δευτέρα
  • ΟΔΔΗΧ: Δημοπρασία τρίμηνων εντόκων γραμματίων στις 27 Οκτωβρίου 2026
  • e-ΕΦΚΑ: Από τις 2 Νοεμβρίου μόνο ηλεκτρονικά οι αιτήσεις συνταξιοδότησης στο Δημόσιο
  • Ένωση Εφοπλιστών Ναυτιλίας Μικρών Αποστάσεων: Γεύμα εργασίας με τον αρχηγό του Λιμενικού
  • Β. Κικίλιας: «Η εξωτερική πολιτική είναι αέναη μάχη - Ούτε βήμα πίσω στα κυριαρχικά μας δικαιώματα»
  • Danske Bank becomes the first bank in the Nordic countries to enable business customers to bank through AI agents

Copyright ©2026 e-Asfalistiki


main version