Samsung: Κέρδη ρεκόρ για το δ΄ τρίμηνο του 2017, αλλά μικρότερα από τις εκτιμήσεις
Τρίτη, 09 Ιανουαρίου 2018 15:51Kέρδη ρεκόρ που θα φτάνουν τα 14,13 δισ. δολάρια αναμένει η Samsung στο δ΄ τρίμηνο του 2017, ωστόσο το ποσό αυτό είναι ελαφρώς χαμηλότερο απ' ό,τι εκτιμούσαν οι επενδυτές.
Σύμφωνα με δημοσκόπηση που πραγματοποίησε το Reuters, οι αναλυτές ανέμεναν λειτουργικά κέρδη 14,87, δισ. δολάρια για το τέταρτο τρίμηνο. Όπως και να έχει, βέβαια, τα λειτουργικά κέρδη που ανακοίνωσε η Samsung είναι 64% υψηλότερα απ' ό,τι πριν από ένα χρόνο.
Η Samsung ανακοίνωσε, επίσης, ότι τα έσοδά της για το τέταρτο τρίμηνο θα ανέλθουν περίπου στα 69,49 δισ. ευρώ, ελαφρώς χαμηλότερα από τις μέσες προβλέψεις του Reuters. Για ολόκληρο το 2017, η Samsung δήλωσε ότι αναμένει ενοποιημένα λειτουργικά κέρδη περίπου 47,6 δισ. δολαρίων και πωλήσεις 212,7 δισ. δολαρίων.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
-
Στημένα παιχνίδια μπάσκετ: Στον ανακριτή ο Παναγιώτης Γιαννάκης τη Δευτέρα -
ΟΔΔΗΧ: Δημοπρασία τρίμηνων εντόκων γραμματίων στις 27 Οκτωβρίου 2026 -
e-ΕΦΚΑ: Από τις 2 Νοεμβρίου μόνο ηλεκτρονικά οι αιτήσεις συνταξιοδότησης στο Δημόσιο -
Ένωση Εφοπλιστών Ναυτιλίας Μικρών Αποστάσεων: Γεύμα εργασίας με τον αρχηγό του Λιμενικού -
Β. Κικίλιας: «Η εξωτερική πολιτική είναι αέναη μάχη - Ούτε βήμα πίσω στα κυριαρχικά μας δικαιώματα» -
Danske Bank becomes the first bank in the Nordic countries to enable business customers to bank through AI agents