ETHNIKI 300x250 July26 HOME

ΜΙΝΕΤΤΑ 300x250 banner ΗP

ARAG 300x250 HP

INTERLIFE 300x250 2021 Home

New Poseidon 300x250 banner FP

Αναζήτηση

 

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ
  • ΔΙΕΘΝΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΝΑΥΤΙΛΙΑ
  • ENGLISH

Ο ΟΤΕ ολοκλήρωσε την εξαγορά του 30% της Telekom Romania Mobile

Πέμπτη, 09 Σεπτεμβρίου 2021 20:41

Την ολοκλήρωση της εξαγοράς ποσοστού 30% της Telekom Romania Mobile, έναντι ποσού 58,9 εκατ. ευρώ, ανακοίνωσε ο ΟΤΕ, με αποτέλεσμα πλέον να ελέγχει σχεδόν το 100% του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας.

Ειδικότερα, όπως αναφέρεται στη σχετική εταιρική ανακοίνωση: «Ο Οργανισμός Τηλεπικοινωνιών της Ελλάδος Α.Ε. ("ΟΤΕ"), σε συνέχεια των προηγούμενων ανακοινώσεών του, την 28η και 30ή Ιουλίου 2021, αναφορικά με την πρόθεση του να αποκτήσει το 30% της Telekom Romania Mobile Communications S.A. (TKRM) από την Telekom Romania Communications S.A. ("TKR”), ως απαραίτητη προϋπόθεση για την κανονιστική έγκριση της πώλησης στην Orange Romania του ποσοστού (54%) που κατέχει ο ΟΤΕ στην TKR, ανακοινώνει ότι, στις 9 Σεπτεμβρίου 2021, ολοκλήρωσε την εξαγορά του ποσοστού αυτού.

Συνεπώς, ο ΟΤΕ ελέγχει τώρα σχεδόν το 100% της TKRM. Το τελικό τίμημα, αντανακλώντας την μετοχική αξία, ανήλθε στα €58,9 εκατ.».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Vivartia: Στο 75% αυξάνεται η συμμετοχή του ομίλου στις εταιρείες ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΖΥΜΗ Α.Ε. και ΑΛΕΣΙΣ Α.Β.Ε.Ε.

Στην αυστραλιανή Macquarie το 49% της ΔΕΔΔΗΕ έναντι 2,1 δισ. ευρώ!

επιστροφή στην κορυφή

Σχετικά Άρθρα

  • ΟΤΕ: Έκδοση ομολογιακού ύψους 350 εκατ. ευρώ - Στο 3,853% η ετήσια απόδοση
  • ΟΤΕ: Ισχυρή κερδοφορία και αύξηση-ρεκόρ νέων πελατών FTTH
  • ΟΤΕ: Ολοκληρώθηκε η εξαγορά της TEΡNA FIBER
  • ΟΤΕ: Υποβάθμιση μετοχής από JP Morgan

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Στημένα παιχνίδια μπάσκετ: Στον ανακριτή ο Παναγιώτης Γιαννάκης τη Δευτέρα
  • ΟΔΔΗΧ: Δημοπρασία τρίμηνων εντόκων γραμματίων στις 27 Οκτωβρίου 2026
  • e-ΕΦΚΑ: Από τις 2 Νοεμβρίου μόνο ηλεκτρονικά οι αιτήσεις συνταξιοδότησης στο Δημόσιο
  • Ένωση Εφοπλιστών Ναυτιλίας Μικρών Αποστάσεων: Γεύμα εργασίας με τον αρχηγό του Λιμενικού
  • Β. Κικίλιας: «Η εξωτερική πολιτική είναι αέναη μάχη - Ούτε βήμα πίσω στα κυριαρχικά μας δικαιώματα»
  • Danske Bank becomes the first bank in the Nordic countries to enable business customers to bank through AI agents

Copyright ©2026 e-Asfalistiki


main version