Κοζάνη: Εκπαιδευτικό αεροσκάφος βγήκε εκτός αεροδιαδρόμου
Δευτέρα, 29 Ιουνίου 2020 14:34Μονοκινητήριο εκπαιδευτικό αεροσκάφος της αεροπορικής εταιρίας εκπαίδευσης πιλότων στην Κοζάνη, κατά τη διάρκεια της απογείωσης βγήκε από τον αεροδιάδρομο και ακινητοποιήθηκε εντός του χώρου του αεροδρομίου Κοζάνης.
Παρότι δεν εκδηλώθηκε φωτιά, στο σημείο έσπευσαν αμέσως δύο οχήματα της πυροσβεστικής υπηρεσίας κι ένα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.
Στο πιλοτήριο του εκπαιδευτικού αεροσκάφους επέβαινε ο πιλότος, που έκανε μια από τις ονομαζόμενες πτήσεις «solo», που προβλέπονται πριν από τη διαδικασία ολοκλήρωσης της αεροπορικής εκπαίδευσης.
Ο νεαρός πιλότος είναι καλά στην υγεία του και μεταφέρθηκε για προληπτικούς λόγους με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Κοζάνης.
Σύμφωνα με την εκτίμηση της πυροσβεστικής υπηρεσίας, το αεροσκάφος βγήκε εκτός αεροδιαδρόμου κατά τη διάρκεια της απογείωσης, ενώ δεν φέρει υλικές ζημιές.
Πηγή: ΑΠΕ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
-
Στημένα παιχνίδια μπάσκετ: Στον ανακριτή ο Παναγιώτης Γιαννάκης τη Δευτέρα -
ΟΔΔΗΧ: Δημοπρασία τρίμηνων εντόκων γραμματίων στις 27 Οκτωβρίου 2026 -
e-ΕΦΚΑ: Από τις 2 Νοεμβρίου μόνο ηλεκτρονικά οι αιτήσεις συνταξιοδότησης στο Δημόσιο -
Ένωση Εφοπλιστών Ναυτιλίας Μικρών Αποστάσεων: Γεύμα εργασίας με τον αρχηγό του Λιμενικού -
Β. Κικίλιας: «Η εξωτερική πολιτική είναι αέναη μάχη - Ούτε βήμα πίσω στα κυριαρχικά μας δικαιώματα» -
Danske Bank becomes the first bank in the Nordic countries to enable business customers to bank through AI agents