ETHNIKI 300x250 July26 HOME

ΜΙΝΕΤΤΑ 300x250 banner ΗP

ARAG 300x250 HP

INTERLIFE 300x250 2021 Home

New Poseidon 300x250 banner FP

Αναζήτηση

 

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ
  • ΔΙΕΘΝΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΝΑΥΤΙΛΙΑ
  • ENGLISH

Scoot: Ξεκινά η προπώληση εισιτηρίων για το νέο δρομολόγιο Αθήνα - Λάος

Τετάρτη, 13 Φεβρουαρίου 2019 13:13

Την προπώληση των εισιτηρίων για τις πτήσεις από την Αθήνα προς το Λάος μέσω Σιγκαπούρης, με ειδικούς χαμηλούς ναύλους ενόψει της έναρξης του νέου δρομολογίου της προς τις πόλεις Vientiane και Luang Prabang, ξεκινά η Scoot.

Πέρα από τα ιστορικά και πολιτιστικά αξιοθέατα, το Λάος είναι ο ιδανικός τόπος για τους ταξιδιώτες που αποζητούν τη δράση στη φύση με πεζοπορία, ορεινή ποδηλασία, και εξερευνήσεις σε ποτάμια σπήλαια.

Οι ειδικοί ναύλοι που ξεκινούν από €200 για απλή μετάβαση από την Αθήνα προς την Vientiane ή την Luang Prabang μέσω Σιγκαπούρης, ισχύουν μόνο για το διάστημα 13 - 26 Φεβρουαρίου 2019.

Το νέο δρομολόγιο της Scoot θα εξυπηρετείται με αεροσκάφη Airbus Α-320 τρεις φορές την εβδομάδα σε μια κυκλική διαδρομή που θα ξεκινά από τη Σιγκαπούρη για την Luang Prabang και στη συνέχεια για την πόλη Vientiane για να καταλήξει και πάλι στη Σιγκαπούρη. Τα δρομολόγια Αθήνα - Σιγκαπούρη πραγματοποιούνται με τα ευρύχωρα αεροσκάφη 787 Dreamliners.

Το συγκεκριμένο δρομολόγιο ήταν αρχικά μέρος του δικτύου της SilkAir, επίσης εταιρίας του Ομίλου Singapore Airlines. To δρομολόγιο μεταβιβάστηκε στη Scoot, η οποία από τον Απρίλιο του 2019 θα είναι πλέον η μόνη εταιρία που θα ενώνει απευθείας τη Σιγκαπούρη με το Λάος.

Ο κ. Lee Lik Hsin, CEO της Scoot, ανέφερε, «Είμαστε ενθουσιασμένοι που καλωσορίζουμε το Λάος στο δίκτυό μας. Είμαστε βέβαιοι ότι οι πόλεις Vientiane και Luang Prabang θα ενισχύσουν τις επιλογές που προσφέρει η Scoot ως αερομεταφορέας μακρινών αλλά προσιτών πτήσεων στους Ευρωπαίους ταξιδιώτες που αναζητούν στην Ασία αυθεντικές ταξιδιωτικές εμπειρίες έξω από τα συνηθισμένα. Οι ταξιδιώτες θα πρέπει να περιμένουν από εμάς ακόμα περισσότερες ταξιδιωτικές εμπειρίες, καθώς το 2019 σκοπεύουμε να προσθέσουμε στο δίκτυό μας νέους προορισμούς».

Οι πόλεις Luang Prabang και Vientiane θα αποτελέσουν τους δύο πρώτους από τους 16 νέους προορισμούς που πρόκειται να προστεθούν στο δίκτυο της Scoot αυτή τη χρονιά και περιλαμβάνουν το Λάος, την Ινδία, Κίνα, Μαλαισία, και Ινδονησία, ενώ με το νέο δρομολόγιο προς Λάος, η Scoot θα εξυπηρετεί πλέον 68 προορισμούς σε 19 χώρες και περιοχές της γης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Αύξηση 12,3% στην κίνηση επιβατών στα 14 περιφερειακά αεροδρόμια

British Airways: Στηρίζει το διαγωνισμό τεχνολογικών startups Founders Forum

επιστροφή στην κορυφή

Σχετικά Άρθρα

  • Δύο σημαντικές διακρίσεις για την Scoot
  • Scoot: Δύο σημαντικά βραβεία στα Travel Awards 2022
  • Scoot: Προσφέρει δωρεάν 10.000 αεροπορικά εισιτήρια για τη 10η επέτειό της
  • Scoot: Συνδέει την Αθήνα-Βερολίνο με το Dreamliner

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Στημένα παιχνίδια μπάσκετ: Στον ανακριτή ο Παναγιώτης Γιαννάκης τη Δευτέρα
  • ΟΔΔΗΧ: Δημοπρασία τρίμηνων εντόκων γραμματίων στις 27 Οκτωβρίου 2026
  • e-ΕΦΚΑ: Από τις 2 Νοεμβρίου μόνο ηλεκτρονικά οι αιτήσεις συνταξιοδότησης στο Δημόσιο
  • Ένωση Εφοπλιστών Ναυτιλίας Μικρών Αποστάσεων: Γεύμα εργασίας με τον αρχηγό του Λιμενικού
  • Β. Κικίλιας: «Η εξωτερική πολιτική είναι αέναη μάχη - Ούτε βήμα πίσω στα κυριαρχικά μας δικαιώματα»
  • Danske Bank becomes the first bank in the Nordic countries to enable business customers to bank through AI agents

Copyright ©2026 e-Asfalistiki


main version