ΑΑΔΕ: 25.000 φορολογικοί έλεγχοι θα διενεργηθούν το 2019
Δευτέρα, 11 Φεβρουαρίου 2019 11:35Το 2019 θα διενεργηθούν 25.000 πλήρεις και μερικοί φορολογικοί έλεγχοι από τις ελεγκτικές υπηρεσίες της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ).
Αυτό προβλέπει απόφαση του διοικητή της ΑΑΔΕ, Γιώργου Πιτσιλή, με την οποία καθορίζεται ο αριθμός των φορολογικών ελέγχων που θα διεξαχθούν εφέτος από τα ελεγκτικά κέντρα και τις εφορίες.
Όπως διευκρινίζεται στην απόφαση, από το σύνολο των υποθέσεων που θα ελεγχθούν, τουλάχιστον το 70% θα αφορά σε φορολογικά έτη, χρήσεις, υποθέσεις, περιόδους ή υποχρεώσεις της τελευταίας πενταετίας. Επίσης, ποσοστό τουλάχιστον 75% των ελέγχων αυτών θα αφορά κατ' αρχάς σε ελέγχους της τελευταίας τριετίας για τις οποίες έχει λήξει η προθεσμία υποβολής δήλωσης φορολογίας εισοδήματος.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:
Σχετικά Άρθρα
- Οκτώ συλλήψεις για απάτη στον ΕΦΚΑ - Συνελήφθησαν ο Φίλιππος Καμπούρης και η σύζυγός του
- Επίδομα παιδιού Α21: Άνοιξε ξανά η πλατφόρμα – Έκτακτη πληρωμή στις 9 Οκτωβρίου
- Το MedWatch επεκτείνεται σε οδοντιάτρους, φυσικοθεραπευτές και διαιτολόγους
- Ο «χάρτης» των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ έως τις 9 Οκτωβρίου
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
-
Η Allianz Official Insurance Partner της ΠΑΕ Παναθηναϊκός -
Arthur J. Gallagher & Co. Acquires Albany Insurance Services Limited -
Almi Marine: Τρία ακόμη Ultramax 64.000 dwt στο COSCO Zhoushan -
Αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος»: Αυξημένη 3,5% η επιβατική κίνηση τον Σεπτέμβριο -
Alpha Bank: Στο 4% ο πληθωρισμός μετά την ενεργειακή κρίση -
Οκτώ συλλήψεις για απάτη στον ΕΦΚΑ - Συνελήφθησαν ο Φίλιππος Καμπούρης και η σύζυγός του