Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας: Σε αργία δύο επιθεωρητές που διέγραφαν πρόστιμα
Σάββατο, 09 Φεβρουαρίου 2019 10:08Με μήνυμα στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, η υπουργός Εργασίας, Έφη Αχτσιόγλου, γνωστοποίησε ότι τέθηκαν σε αργία δύο επιθεωρητές του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας (ΣΕΠΕ), μετά από έλεγχο κατά τον οποίο διαπιστώθηκε ότι προχωρούσαν σε παράτυπες διαγραφές προστίμων.
Συγκεκριμένα, η κα Αχτσιόγλου αναφέρει: «Μετά από έλεγχο που πραγματοποιήσαμε σε υπαλλήλους του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας (Σ.ΕΠ.Ε.), με πρωτοβουλία του ειδικού γραμματέα του Σώματος, Πάνου Κορφιάτη και με τη συμβολή της γενικής επιθεωρήτριας Δημόσιας Διοίκησης, διαπιστώθηκε ότι δύο επιθεωρητές του Σ.ΕΠ.Ε. προχωρούσαν σε παράτυπες διαγραφές προστίμων που είχαν επιβληθεί σε επιχειρήσεις».
«Θέσαμε τους δύο αυτούς υπαλλήλους σε αργία και τους απομακρύναμε από το Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας. Ο φάκελος που σχηματίστηκε, έχει ήδη αποσταλεί στην εισαγγελία για διερεύνηση και ποινικών ευθυνών», επισημαίνει σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ η κα Αχτσιόγλου, τονίζοντας ότι η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης & Κοινωνικής Αλληλεγγύης και του Σ.ΕΠ.Ε. καθιστά σαφές ότι κανένα φαινόμενο διαφθοράς δεν είναι ανεκτό.
Σχετικά Άρθρα
- Οκτώ συλλήψεις για απάτη στον ΕΦΚΑ - Συνελήφθησαν ο Φίλιππος Καμπούρης και η σύζυγός του
- Επίδομα παιδιού Α21: Άνοιξε ξανά η πλατφόρμα – Έκτακτη πληρωμή στις 9 Οκτωβρίου
- Το MedWatch επεκτείνεται σε οδοντιάτρους, φυσικοθεραπευτές και διαιτολόγους
- Ο «χάρτης» των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ έως τις 9 Οκτωβρίου
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
-
Η Allianz Official Insurance Partner της ΠΑΕ Παναθηναϊκός -
Arthur J. Gallagher & Co. Acquires Albany Insurance Services Limited -
Almi Marine: Τρία ακόμη Ultramax 64.000 dwt στο COSCO Zhoushan -
Αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος»: Αυξημένη 3,5% η επιβατική κίνηση τον Σεπτέμβριο -
Alpha Bank: Στο 4% ο πληθωρισμός μετά την ενεργειακή κρίση -
Οκτώ συλλήψεις για απάτη στον ΕΦΚΑ - Συνελήφθησαν ο Φίλιππος Καμπούρης και η σύζυγός του