ETHNIKI 300x250 July26 HOME

ΜΙΝΕΤΤΑ 300x250 banner ΗP

ARAG 300x250 HP

INTERLIFE 300x250 2021 Home

New Poseidon 300x250 banner FP

Αναζήτηση

 

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ
  • ΔΙΕΘΝΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΝΑΥΤΙΛΙΑ
  • ENGLISH

Ελεύθερος αφέθηκε ο οδηγός της Corvette που σκότωσε τον 25χρονο στη Γλυφάδα - Τι κατέθεσε

Κυριακή, 23 Φεβρουαρίου 2020 09:45

Ελεύθερος αφέθηκε μετά την κατάθεσή του στους αστυνομικούς του Α΄ Τμήματος Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής στο Ελληνικό ο 40χρονος Κυριάκος Κουκουλομάτης, ο οδηγός που τα ξημερώματα της Τετάρτης παρέσυρε κι εγκατέλειψε στη Λ. Βουλιαγμένης 59, στη Γλυφάδα, με την μαύρη πολυτελή Corvette του τον 25χρονο μοτοσικλετιστή, Νάσο Καρανίκα, στοιχίζοντας τη ζωή του.

Ο δράστης χτύπησε πλαγιομετωπικά τη μοτοσικλέτα του 25χρονου με αποτέλεσμα αυτή να καταλήξει σε σταθμευμένο αυτοκίνητο. Αφού εγκατέλειψε το αυτοκίνητό του στο σημείο επιβιβάστηκε σε άλλο όχημα φίλου του, που, όπως ισχυρίστηκε αργότερα στην κατάθεσή του, τον ακολουθούσε, εγκαταλείποντας τον 25χρονο μοτοσικλετιστή να ξεψυχήσει πάνω στην άσφαλτο.

Aφού παρήλθε το χρονικό διάστημα που προβλέπει ο νόμος για το αυτόφωρο, ο δράστης προσήλθε το απόγευμα του Σαββάτου στο Α.Τ. Ελληνικού αποδίδοντας στο σοκ της στιγμής τη βιαστική εξαφάνισή του από το σημείο και υποστηρίζοντας πως «ούτε κατάλαβε τι έγινε».

«Ήμουν σοκαρισμένος και γι' αυτό έφυγα. Δεν κατάλαβα πως έγινε το τροχαίο» φαίνεται πως υποστήριξε στην κατάθεσή του ο 40χρονος οδηγός του πολυτελούς οχήματος. Μετά την κατάθεσή του αφέθηκε ελεύθερος και επέστρεψε στο σπίτι του όπου θα αναμένει την κλήση του εισαγγελέα για να απολογηθεί, όπως προβλέπει ο νόμος.

Για την υπόθεση έχει διαταχθεί προκαταρκτική έρευνα από τον εισαγγελέα. Αστυνομικοί κύκλοι ανέφεραν ότι ο 40χρονος οδηγός του αυτοκινήτου είχε αναπτύξει πολύ μεγάλη ταχύτητα τη στιγμή που παρέσυρε τον νεαρό μοτοσικλετιστή.

Στο μεταξύ, ράγισαν καρδιές στο τελευταίο «αντίο» του αδικοχαμένου 25χρονου μοτοσικλετιστή, Νάσου Καρανίκα.

Η κοπέλα του προσπαθεί να σταθεί στα πόδια της. «Μου είχε πει ότι δεν θα αργήσει και του είχα πει θα τον περιμένω , αλλά δεν πρόλαβε να γυρίσει. Βρείτε τον σας παρακαλώ, σας παρακαλώ, σας παρακαλώ», είπε με δάκρυα στα μάτια.

«Εγώ μίλησα μισή ώρα πριν το ατύχημα και μου είπε να τον περιμένω, έρχεται σπίτι μου. Είμαι ο παιδικός του φίλος, από τεσσάρων χρονών είμαστε μαζί . Δεν έχει περάσει μέρα να μην έχουμε μιλήσει και τώρα ένας δολοφόνος με αφήνει να περάσω την υπόλοιπη ζωή μου χωρίς αυτόν» λέει ο παιδικός του φίλος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικές αρχές διαπίστωσαν από την πρώτη στιγμή ότι ο άτυχος οδηγός της μοτοσικλέτας ήταν καθ' όλα νόμιμος, φορούσε κράνος και δεν είχε παραβιάσει τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Πέθανε η σπουδαία ποιήτρια Κική Δημουλά

Αναστολή όλων των μαθητικών εκδρομών στην Ιταλία λόγω κορωνοϊού

επιστροφή στην κορυφή

Σχετικά Άρθρα

  • Συνελήφθη ο Βαγγέλης Λιόλιος, εντάλματα για άλλους πέντε
  • Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών: Ψηφιακές εξετάσεις οδηγών και νέο σύστημα έκδοσης πινακίδων κυκλοφορίας
  • Νορβηγία: Απαγόρευση πρόσβασης σε TikTok, Snapchat και Roblox σε άτομα κάτω των 16 ετών
  • Ο «χάρτης» των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ για την περίοδο 19 Οκτωβρίου έως 23 Οκτωβρίου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Ανακαίνιση κατοικίας: Έως 38.500 ευρώ για ιδιοκτήτες - Προτεραιότητα στα κλειστά σπίτια
  • Ελεγκτικό Συνέδριο: Προβλήματα στο φαρμακευτικό υλικό των φαρμακείων του ΕΟΠΥΥ
  • Alpha Bank is consolidating its strategic presence in Cyprus
  • CNP Assurances announces the signing of a binding agreement with Prudential Financial to acquire its insurance businesses in Brazil and Mexico
  • Royal Bank announces new Executive Chair for Scotland as it looks ahead to 300th anniversary
  • Εθνική Τράπεζα: Νέο μέλος του ΔΣ ο Αδριανός Ηφαιστείων Κυριαζής

Copyright ©2026 e-Asfalistiki


main version