Coordinators: Εκπαιδευτικά σεμινάρια διαμεσολαβούντων για τις εξετάσεις της ΤτΕ
Παρασκευή, 07 Αυγούστου 2015 19:03Ο Όμιλος Coordinators σας ενημερώνει για τα νέα εκπαιδευτικά σεμινάρια που αφορούν στην προετοιμασία για την Απόκτηση των Πιστοποιητικών Α της ΤτΕ (διεξαγωγή εξετάσεων 19 Σεπτεμβρίου 2015) και Β, Γ, Δ (διεξαγωγή εξετάσεων 20 Σεπτεμβρίου 2015) της ΤτΕ.
Η λήξη της προθεσμίας υποβολής της Αίτησης Συμμετοχής λήγει την 31 Αυγούστου στις 11.00π.μ.
Η Coordinators έχει διαμορφώσει 3 διαφορετικά και δοκιμασμένα εκπαιδευτικά προγράμματα:
- Quick Program 15 ωρών, με κόστος 150 ευρώ
- Basic Program 50 ωρών, με κόστος 300 ευρώ
- Total Program, με κόστος 450 ευρώ
*Σε όλα τα προγράμματα εκπαίδευσης δεν συμπεριλαμβάνονται τα παράβολα εξετάσεων της ΤτΕ
Σε όλους τους συμμετέχοντες παρέχονται δωρεάν τεστ προσομοίωσης, ενώ ο Φορέας εκδίδει για κάθε Πρόγραμμα Εκπαίδευσης την αντίστοιχη βεβαίωση εκπαίδευσης, όπως προβλέπεται από το Υπουργείο Παιδείας.
Τα εκπαιδευτικά προγράμματα διεξάγονται στις εγκαταστάσεις του Ομίλου Coordinators, Εθνάρχου Μακαρίου 29, Μετρό Αγίου Αντωνίου, Περιστέρι Αττικής και σε όλη την Ελλάδα ζωντανά μέσω του συστήματος Coordinators Live e-learning system.
Μπορείτε να επιλέξετε έναν από τους παρακάτω τρόπους αποπληρωμής των διδάκτρων:
α) Προκαταβολή και εξόφληση πριν τις εξετάσεις της ΤτΕ
β) Πληρωμή με άτοκες δόσεις μέσω πιστωτικής κάρτας
γ) Δωρεάν εκπαίδευση όλων των κατηγοριών εκπαίδευσης για όσους εγγραφούν στο Διετές πρόγραμμα του Ι.Ι.Ε.Κ «Στέλεχος Χρηματοοικονομικών και Τραπεζικών Εργασιών» ή στο Ετήσιο Πρόγραμμα Ασφαλιστικών Σπουδών «Διαχείρισης Ζημιών και Πραγματογνωμοσύνη»
Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές επικοινωνήστε με την γραμματεία της Σχολής στα: τηλ. 210-5734000, φαξ: 210-5765891, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., ή ενημερωθείτε στο site της σχολής www.1co.gr.
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
-
Eurolife FFH: 10 χρόνια συμμετοχής στην Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών -
ΜΙΝΕΤΤΑ Goes Morocco: 80 συνεργάτες σε ένα ταξίδι επιβράβευσης γεμάτο εμπειρίες -
Allianz SE, Εθνική Τράπεζα και Allianz Ελλάδος υπέγραψαν οριστική συμφωνία για μειοψηφική συμμετοχή και στρατηγική συνεργασία bancassurance -
Πέθανε η ηθοποιός Μπέτυ Βαλάση -
Τράπεζα Κύπρου: Παράταση της θητείας του Διευθύνοντος Συμβούλου Πανίκου Νικολάου έως το 2031 -
TAP Air Portugal: Στη Lufthansa το 44,9% με απόφαση της πορτογαλικής κυβέρνησης