ETHNIKI 300x250 July26 HOME

ΜΙΝΕΤΤΑ 300x250 banner ΗP

ARAG 300x250 HP

INTERLIFE 300x250 2021 Home

New Poseidon 300x250 banner FP

Αναζήτηση

 

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ
  • ΔΙΕΘΝΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΝΑΥΤΙΛΙΑ
  • ENGLISH

ERGO: Insurance Partner του Ladies Run για άλλη μια χρονιά

Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου 2019 15:47

Η ERGO Ασφαλιστική για 8η συνεχόμενη χρονιά στήριξε ως χορηγός το Ladies Run, έναν αγώνα δρόμου με φιλανθρωπικό σκοπό αφιερωμένο μόνο στις γυναίκες. Στη φετινή διοργάνωση που πραγματοποιήθηκε στις 20 Οκτωβρίου στο Astir Beach έτρεξαν 1.000 γυναίκες, συμμετέχοντας σε έναν θεσμό που έχει αφήσει θετικό αποτύπωμα στην εποχή μας συνδυάζοντας την άμιλλα, τη θηλυκότητα και την κοινωνική προσφορά.

Η ERGO Ασφαλιστική εγγυήθηκε την ασφάλεια των δρομέων, παρέχοντας δωρεάν κάλυψη προσωπικού ατυχήματος και αστικής ευθύνης σε όλες τις συμμετέχουσες. Επίσης, προσέφερε στις δρομείς ένα πρακτικό goodie bag για την ασφάλεια των προσωπικών τους αντικειμένων και ένα αντιανεμικό για την προστασία των εθελοντών κατά τη διάρκεια του αγώνα. Ακόμα και ο χώρος για τη φύλαξη των προσωπικών ειδών των δρομέων είχε την υπογραφή και την ασφάλεια της ERGO.

Στηρίζοντας τον θεσμό, οι ERGO Ladies ένωσαν τις δυνάμεις τους και δημιούργησαν την ERGO Ladies Running Team αποτελούμενη από εργαζόμενες και φίλες της ERGO. Όλες μαζί με θαυμαστή θέληση και παλμό βιώσαν μια μοναδική δρομική εμπειρία και ένιωσαν τη χαρά της συμμετοχής στον αγώνα και του τερματισμού, ενώ παράλληλα μετέφεραν μήνυμα αλληλεγγύης και ουσιαστικής προσφοράς για γυναίκες που έχουν ανάγκη, μέσω του σωματείου ΔΕΣΜΟΣ.

Κατά την απονομή των μεταλλίων στις νικήτριες ο Διευθυντής Τομέα Εμπορικών Λειτουργιών της ERGO, κ. Στάθης Τσαούσης, δήλωσε: «Τo Ladies Run μετά από 8 χρόνια είναι πια ένας εδραιωμένος θεσμός στα δρομικά δρώμενα και είναι ιδιαίτερη η χαρά μας που αγκαλιάσαμε αυτήν τη διοργάνωση από την έναρξή της το 2012, προσφέροντας σε όλες τις Ladies τις ασφαλιστικές μας υπηρεσίες».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

ΣΕΜΑ: Αρχή μιας νέας περιόδου για την ελληνική ασφαλιστική αγορά

ΕΑΔΕ: Ανακοίνωση για τη συγκέντρωση έξω από τα γραφεία της ΝΝ Hellas

επιστροφή στην κορυφή

Σχετικά Άρθρα

  • Η Allianz Official Insurance Partner της ΠΑΕ Παναθηναϊκός
  • «Ασφάλισε το αυγό σου!»: Πρωτότυπη πασχαλινή πρωτοβουλία από την ERGO Hellas
  • Η wedo.insure Official Insurance Partner του Navarino Challenge
  • ERGO eSign, η νέα εφαρμογή ηλεκτρονικής υπογραφής από την ERGO Ασφαλιστική

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • ΟΔΔΗΧ: Δημοπρασία τρίμηνων εντόκων γραμματίων στις 27 Οκτωβρίου 2026
  • e-ΕΦΚΑ: Από τις 2 Νοεμβρίου μόνο ηλεκτρονικά οι αιτήσεις συνταξιοδότησης στο Δημόσιο
  • Ένωση Εφοπλιστών Ναυτιλίας Μικρών Αποστάσεων: Γεύμα εργασίας με τον αρχηγό του Λιμενικού
  • Β. Κικίλιας: «Η εξωτερική πολιτική είναι αέναη μάχη - Ούτε βήμα πίσω στα κυριαρχικά μας δικαιώματα»
  • Danske Bank becomes the first bank in the Nordic countries to enable business customers to bank through AI agents
  • Chubb Reports Third Quarter Per Share Net Income and Record Core Operating Income of $7.30 and $7.66, Respectively, Up 4.4% and 0.8%

Copyright ©2026 e-Asfalistiki


main version