ERGO Ασφαλιστική: Στήριξε το συνέδριο Think Biz Academy για τη νεανική επιχειρηματικότητα

Παρασκευή, 28 Ιουνίου 2019 11:30
ERGO Ασφαλιστική: Στήριξε το συνέδριο Think Biz Academy για τη νεανική επιχειρηματικότητα

Η ERGO Ασφαλιστική πιστή στη δέσμευσή της να αποτελεί έναν κοινωνικό εταίρο με αυξημένο αίσθημα κοινωνικής ευθύνης επιλέγει να βρίσκεται σταθερά στο πλευρό των νέων ανθρώπων που αναζητούν τον επαγγελματικό τους προσανατολισμό. Σε αυτό το πλαίσιο, στήριξε το συνέδριο Think Biz Academy, το οποίο μέσα από διαδραστικές ομιλίες, εκπαιδευτικά workshops και πλήθος δράσεων έδωσε μία ολοκληρωμένη εμπειρία σε νέους 18-30 ετών προωθώντας την επιχειρηματικότητα και την καινοτομία.

Φέτος η agenda του συνεδρίου συμπεριελάμβανε τομείς, όπως το Marketing και το HR, αλλά και πιο καινοτόμους, όπως του τουρισμού, του AI και του Digital Transformation. Η ERGO με τη συμμετοχή της ως Χρυσός χορηγός στο Think Biz Academy 2019 στοχεύει στην υποστήριξη της νεανικής επιχειρηματικότητας, αλλά και στην ανάδειξή της ως ενός υποψήφιου εργοδότη με έμφαση στις ψηφιακές τεχνολογίες και την καινοτομία.

Στο πλαίσιο της σχετικής θεματολογίας του συνεδρίου, ο ομιλητής Αντώνης Τσακνάκης, Διευθυντής Digital της ERGO, αναφέρθηκε στις προκλήσεις που φέρνουν οι τεχνολογικές εξελίξεις στο χώρο των επιχειρήσεων, δίνοντας έμφαση στην ασφαλιστική αγορά. Ο κ. Τσακνάκης έδωσε ιδιαίτερη βαρύτητα στο ρόλο των νέων ανθρώπων στην πορεία του ψηφιακού μετασχηματισμού, τονίζοντας: «Σε αυτές τις αλλαγές που έρχονται, ο ανθρώπινος παράγοντας είναι περισσότερο καθοριστικός από την τεχνολογία, και ο ρόλος των νέων ανθρώπων θα είναι πρωταγωνιστικός». Κλείνοντας, παρουσίασε τη νέα εφαρμογή ERGO Drive&Win, που βοηθάει το χρήστη να αξιολογήσει την οδηγική του συμπεριφορά και στοχεύει μέσω του gamification και της επιβράβευσης να δημιουργήσει μια κοινωνία με καλύτερους οδηγούς και περισσότερη οδική ασφάλεια.

Παράλληλα, η εταιρεία είχε παρουσία και τις δύο μέρες του συνεδρίου, κατά την οποία στελέχη της Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού ήρθαν σε επαφή με τους συμμετέχοντες του συνεδρίου, συγκεντρώνοντας το ενδιαφέρον από διάφορες ειδικότητες, οι οποίες αναμένεται να έχουν ζήτηση στο άμεσο μέλλον και στον ασφαλιστικό κλάδο.

Η ERGO στηρίζει έμπρακτα το οικοσύστημα της νεανικής επιχειρηματικότητας και καινοτομίας, προσφέροντας ευκαιρίες επαγγελματικής ανάπτυξης, σε ένα περιβάλλον γεμάτο προκλήσεις, αλλά και αναπτυξιακής πορείας. Στο πλαίσιο αυτό η εταιρεία προσέφερε τη δυνατότητα σε έναν από τους συμμετέχοντες του συνεδρίου να απασχοληθεί μέσω αμειβόμενης πρακτικής για 3 μήνες στη Διεύθυνση Digital συμμετέχοντας ενεργά στα έργα ψηφιακού μετασχηματισμού της εταιρείας.

Videos

  • 19th Hydra Meeting 2017 - 9
    • 19th Hydra Meeting 2017 - 9

    • Watch Video

  • 19th Hydra Meeting 2017 - 6
    • 19th Hydra Meeting 2017 - 6

    • Watch Video

  • 19th Hydra Meeting 2017 - 4
    • 19th Hydra Meeting 2017 - 4

    • Watch Video

  • 19th Hydra Meeting 2017 - 2
    • 19th Hydra Meeting 2017 - 2

    • Watch Video

Tα cookies μας βοηθούν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.
Ok