Τράπεζα Πειραιώς: Έκδοση ομολόγου 500 εκατ. ευρώ
Σάββατο, 28 Οκτωβρίου 2017 14:18Η Τράπεζα Πειραιώς ολοκλήρωσε την έκδοση 5ετούς καλυμμένου ομολόγου ύψους 500 εκατ. ευρώ, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.
Η έκδοση εντάσσεται στο πρόγραμμα καλυμμένων ομολογιών της Τράπεζας ύψους 10δισ ευρώ και το μεγαλύτερο μέρος της διατέθηκε σε διεθνείς οργανισμούς, όπως η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων, το Ευρωπαϊκό Επενδυτικό Ταμείο και η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης.
Το κουπόνι της έκδοσης διαμορφώθηκε σε Euribor +250 μονάδες βάσης, το πλέον ανταγωνιστικό ανάμεσα στις πρόσφατες εκδόσεις ελληνικών τραπεζών.
Τα έσοδα της έκδοσης θα χρησιμοποιηθούν για τη χρηματοδότηση επενδύσεων μικρών και μεσαίων ελληνικών επιχειρήσεων.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
-
Κακοκαιρία «AGNETA»: Σε κατάσταση RED CODE επτά περιοχές μετά τη συνεδρίαση της Πολιτικής Προστασίας -
Elvalhalcor: Νέος διευθύνων σύμβουλος ο Νικόλαος Καραμπατέας -
Γ. Καραβίας (Eurobank): Το κοινωνικό συμβόλαιο στην Ευρώπη έχει διαρραγεί - Δημοσιονομική σύνεση και επενδύσεις η απάντηση -
Η Wyndham Hotels & Resorts ανακοινώνει νέα στρατηγική συνεργασία με την HotelREZ Hotels & Resorts -
Barclays PLC Q326 Results Announcement -
Η CrediaBank ολοκλήρωσε τη συγχώνευση με την Ευρώπη Holdings