Τράπεζα Ηπείρου: Βράβευση στο Ετήσιο Συνέδριο Πωλήσεων και Βραβεύσεων της Syndea
Πέμπτη, 03 Οκτωβρίου 2024 16:30Η Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου βραβεύτηκε στο 1ο Ετήσιο Συνέδριο Πωλήσεων & Βραβεύσεις Συνεργατών της Syndea – Συνεταιριστική Ασφαλιστική για τη μεγάλη αύξηση παραγωγής ασφαλιστικών προϊόντων κατά το 2023. Το Συνέδριο πραγματοποιήθηκε στη Στοκχόλμη την Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου με τη συμμετοχή εκπροσώπων της Τράπεζας Ηπείρου, διευθυντικών στελεχών της Syndea, στελεχών της ασφαλιστικής αγοράς από την Ελλάδα και το εξωτερικό, και λοιπών συνεργατών της εταιρείας.
Στο πλαίσιο του Συνεδρίου συζητήθηκαν οι πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει η Πολιτεία και τα νέα μέτρα που θεσπίζονται για την ενίσχυση της ασφαλιστικής κάλυψης του πληθυσμού και την προστασία των πολιτών έναντι της κλιματικής αλλαγής.
Ο Πρόεδρος της Συνεταιριστικής Τράπεζας Ηπείρου κ. Βασίλης Κολιός ευχαρίστησε τη Syndea για τη βράβευση και την εξαιρετική συνεργασία που διατηρούν, αναφέροντας μεταξύ άλλων: «Το 2023 αποτέλεσε για τη Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου μία σημαντική χρονιά και στον τομέα των ασφαλιστικών προϊόντων. Με την Syndea μοιραζόμαστε χαρακτηριστικά ανθεκτικότητας, ετοιμότητας και ευελιξίας στο ολοένα μεταβαλλόμενο κοινωνικό και οικονομικό περιβάλλον, ενώ μας συνδέουν οι αξίες της ακεραιότητας, της καινοτομίας και του συνεταιρισμού».
Ο Ιωάννης Βουγιούκας, Διευθύνων Σύμβουλος της Συνεταιριστικής Τράπεζας Ηπείρου, δήλωσε σχετικά: «Η βράβευση αυτή αποτελεί μία σημαντική αναγνώριση της θετικής πορείας που σημειώνει η Τράπεζα Ηπείρου στα ασφαλιστικά προϊόντα. Σε συνεργασία με τη Syndea – Συνεταιριστική Ασφαλιστική προσφέρουμε στους πελάτες μας τα πλέον σύγχρονα, ποιοτικά και ολοκληρωμένα ασφαλιστικά προγράμματα για όλους τους κλάδους ασφάλισης».
Σχετικά Άρθρα
- Syndea: Στη Βουδαπέστη για το 29ο Συνέδριο «Μαζί, χτίζουμε γέφυρες συνεργασίας και εξέλιξης»
- Η Syndea Χορηγός της Επετειακής Εκδήλωσης για τα 75 Χρόνια της ΚΕΟΣΟΕ
- Τράπεζα Ηπείρου: Διευκρινίσεις για το διοικητικό πρόστιμο 140.000 ευρώ
- Ημερίδα Syndea: Ενίσχυση της συνεργασίας με τους συνεταιρισμούς σε ένα περιβάλλον αυξανόμενων προκλήσεων
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
-
Στο νοσοκομείο ο αναπλ. υπουργός Μεταφορών, Γιώργος Κώτσηρας, μετά από αδιαθεσία στη Βουλή -
Ανακαίνιση κατοικίας: Έως 38.500 ευρώ για ιδιοκτήτες - Προτεραιότητα στα κλειστά σπίτια -
Ελεγκτικό Συνέδριο: Προβλήματα στο φαρμακευτικό υλικό των φαρμακείων του ΕΟΠΥΥ -
Alpha Bank is consolidating its strategic presence in Cyprus -
CNP Assurances announces the signing of a binding agreement with Prudential Financial to acquire its insurance businesses in Brazil and Mexico -
Royal Bank announces new Executive Chair for Scotland as it looks ahead to 300th anniversary