Optima Bank: Κέρδη 81,5 εκατ. ευρώ προβλέπει στο α΄ τρίμηνο για τον ΟΠΑΠ
Δευτέρα, 23 Μαΐου 2022 17:10Τις εκτιμήσεις της για τα αποτελέσματα πρώτου τριμήνου του ΟΠΑΠ καταθέτει η Optima Bank σε έκθεσή της στην οποία διατηρεί σύσταση "buy" και τιμή-στόχο στα 17,1 ευρώ.
Η χρηματιστηριακή σημειώνει ότι αναμένει καλό ξεκίνημα στο έτος από τον Οργανισμό από χαμηλή βάση σύγκρισης καθώς το πρώτο τρίμηνο του 2021 χαρακτηρίστηκε από περιορισμούς λόγω της πανδημίας.
Η Optima προβλέπει ότι ο ΟΠΑΠ θα εμφανίσει έσοδα GGR της τάξεως των 466 εκατ. ευρώ, με τα EBITDA να διαμορφώνονται στα 165 εκατ. ευρώ από 61 εκατ. κατά την αντίστοιχη περυσινή περίοδο.
Τα καθαρά κέρδη του ΟΠΑΠ αναένεται να διαμοφωθούν στα 81,5 εκατ. ευρώ, έναντι ζημιών το πρώτο τρίμηνο του 2021.
Όσον αφορά στο μέρισμα, η χρηματιστηριακή σημειώνει ότι ο ΟΠΑΠ αναμένεται να διανείμει συνολικό μέρισμα 1,40 ευρώ, με τη μερισματική απόδοση να υπερβαίνει το 10%.
Σχετικά Άρθρα
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
-
DryDel’s CEO at the stage of 28th Annual Marine Money Greek Ship Finance Forum -
Χίος: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας αύριο για την 4μηνη διακοπή λειτουργίας του αεροδρομίου -
Orilina Properties: Προσύμφωνο πώλησης συγκροτήματος γραφείων στη Νέα Κηφισιά, με τίμημα άνω των 45 εκατ. ευρώ -
Ενημερωτική εκδήλωση της ΕΑΕΕ με κεντρικό μήνυμα «Φυσικές καταστροφές - Χτίζοντας μια πιο ανθεκτική Ελλάδα» -
Β. Κικίλιας από το Τόκιο: «Εμβάθυνση της ναυτιλιακής συνεργασίας Ελλάδας-Ιαπωνίας με έμφαση στους λιμένες, τα ναυπηγεία και την ασφάλεια της ναυσιπλοΐας» -
Ο «χάρτης» των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ για την περίοδο 19 Οκτωβρίου έως 23 Οκτωβρίου