Παγκρήτια Τράπεζα: Επέκταση του moratorium προς ιδιώτες ως το τέλος του έτους
Τετάρτη, 29 Ιουλίου 2020 15:20Τη δυνατότητα επέκτασης της αναστολής των δόσεων των δανείων τους μέχρι το τέλος του έτους δίνει η Παγκρήτια Τράπεζα σε όλους τους ιδιώτες πελάτες της, χρησιμοποιώντας τις εποπτικές ευχέρειες που έχουν δοθεί προς όλα τα πιστωτικά ιδρύματα που λειτουργούν στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
Χρήση του προγράμματος μπορούν να κάνουν όλοι οι ιδιώτες που έχουν δανειακή σύμβαση με την Τράπεζα για στεγαστικά και καταναλωτικά δάνεια και είτε βρίσκονται ήδη σε αναστολή που πρόκειται να λήξει, είτε διατηρούν ενήμερα δάνεια των παραπάνω κατηγοριών και επιθυμούν να κάνουν χρήση του συγκεκριμένου προγράμματος.
Με τον τρόπο αυτό και οι ιδιώτες ευθυγραμμίζονται με τα νομικά πρόσωπα για τα οποία ήδη ισχύουν τα προγράμματα αναστολής μέχρι το τέλος του έτους.
Συνολικά η Παγκρήτια Τράπεζα έχει θέσει σε αναστολή δανειακές συμβάσεις ύψους 200 εκατ. ευρώ, ενώ θα εξαντλήσει όλες τις δυνατότητες προκειμένου να παρέχει υποστήριξη στους πελάτες της σε αυτήν τη δύσκολη περίοδο της πανδημίας.
Σχετικά Άρθρα
- CrediaBank: H νέα επωνυμία του σχήματος Attica Bank – Παγκρήτια Τράπεζα
- Attica Bank-Παγκρήτια Τράπεζα: Βιώσιμα περιβαλλοντικά κριτήρια στη χρηματοδότηση της ναυτιλίας
- Σχεδόν το σύνολο των μικρομετόχων της Παγκρήτιας συμμετείχε στην ΑΜΚ της Attica Bank
- Attica Bank: Αύξηση 47% στα κέρδη προ φόρων το α΄ εξάμηνο, στα 6,7 εκατ. ευρώ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
-
Στο νοσοκομείο ο αναπλ. υπουργός Μεταφορών, Γιώργος Κώτσηρας, μετά από αδιαθεσία στη Βουλή -
Ανακαίνιση κατοικίας: Έως 38.500 ευρώ για ιδιοκτήτες - Προτεραιότητα στα κλειστά σπίτια -
Ελεγκτικό Συνέδριο: Προβλήματα στο φαρμακευτικό υλικό των φαρμακείων του ΕΟΠΥΥ -
Alpha Bank is consolidating its strategic presence in Cyprus -
CNP Assurances announces the signing of a binding agreement with Prudential Financial to acquire its insurance businesses in Brazil and Mexico -
Royal Bank announces new Executive Chair for Scotland as it looks ahead to 300th anniversary