ETHNIKI 300x250 July26 HOME

ΜΙΝΕΤΤΑ 300x250 banner ΗP

ARAG 300x250 HP

INTERLIFE 300x250 2021 Home

New Poseidon 300x250 banner FP

Αναζήτηση

 

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ
  • ΔΙΕΘΝΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΝΑΥΤΙΛΙΑ
  • ENGLISH

Τράπεζα Πειραιώς: Συμφωνία με την εταιρεία «ΥΙΟΙ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑ Α.Ε. -AGER»

Τρίτη, 30 Ιουνίου 2020 11:58

Η Τράπεζα Πειραιώς, με κίνητρο την προσφορά ολοκληρωμένων τραπεζικών λύσεων στους πελάτες της αγρότες, την τόνωση της ρευστότητας στις αγορές ενδιαφέροντος των αγροτών και τη χρηματοδότηση των μέτρων του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης, ανακοινώνει μία ακόμα συνεργασία στον κλάδο των γεωργικών μηχανημάτων, με την εταιρεία «ΥΙΟΙ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑ Α.Ε. - AGER».

Σκοπός του προγράμματος, είναι η χρηματοδότηση των αγροτών με ευνοϊκούς όρους, για την αγορά γεωργικού εξοπλισμού, τόσο στο πλαίσιο του υπομέτρου 4.1 του Π.Α.Α. 2014-2020 όσο και εκτός. Η χρηματοδότηση θα γίνεται με επενδυτικό δάνειο, για την αγορά μηχανολογικού εξοπλισμού, νέου ή μεταχειρισμένου (σπαρτικές μηχανές, ψεκαστικά μηχανήματα, λιπασματοδιανομείς, μηχανήματα κατεργασίας εδάφους κ.λπ.), με ευνοϊκούς όρους, αλλά και σημαντικά πλεονεκτήματα για τους πελάτες.

Η νέα αυτή συμφωνία της Τράπεζας Πειραιώς αφορά σε ολοκληρωμένη χρηματοδοτική πρόταση και πιστοποιεί τη σταθερή βούλησή της, για την υποστήριξη του αγροτικού επιχειρείν και την ενθάρρυνση κάθε υγιούς και παραγωγικής προσπάθειας στον πρωτογενή τομέα της οικονομίας.

Η εταιρεία «Υιοί Γ. Χριστιά Α.Ε. AGER» ιδρύθηκε το 2001. Αντικείμενό της είναι η σποροπαραγωγή σιτηρών, η εμπορία πολλαπλασιαστικού υλικού και μηχανημάτων. Η συνεργασία με τους οίκους RIBOULEAU MONOSEM, SULKY BUREL, GREGOIRE BESSON και BERTHOUD καταδεικνύει όχι μόνο την ποιότητα των προϊόντων, αλλά και την εξειδίκευση, που χαρακτηρίζει τις τέσσερις αυτές γαλλικές εταιρείες,. Στον τομέα των κτηνοτροφικών φυτών, η εταιρεία προσφέρει μία μεγάλη ποικιλία φυτών, που μπορεί να καλύψει τις ανάγκες του γεωργού και του κτηνοτρόφου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Η Παγκρήτια Τράπεζα μετατρέπεται σε ανώνυμη εταιρεία - Το μήνυμα Μ. Σάλλα

Επιταχύνεται το Project Galaxy της Alpha Bank

επιστροφή στην κορυφή

Σχετικά Άρθρα

  • Πειραιώς - Δείκτης Στεγαστικού Κλίματος: Προσδοκίες και αντιλήψεις των ελληνικών νοικοκυριών για την αγορά ακινήτων
  • Πειραιώς: Ολοκληρώθηκε ο 2ος κύκλος του προγράμματος Piraeus Startup Accelerator
  • Shell: Έως 6% όφελος για πετρέλαιο θέρμανσης με την Τράπεζα Πειραιώς και κουπόνια καυσίμων 45€ με snappi
  • Πειραιώς: Ξεκινά ο νέος κύκλος του προγράμματος «Ψηφιακή Αυτονομία 60+»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Arthur J. Gallagher & Co. Announces Leadership Transition in Gallagher's Benefits & HR Consulting Division
  • PureHealth: Αύξηση των καθαρών κερδών κατά 14,1% στα 482 εκατ. δολάρια ΗΠΑ στο εννεάμηνο
  • Jumbo: Αύξηση 13% των πωλήσεων τον Οκτώβριο και 6,7% στο δεκάμηνο
  • Aon Launches Healthcare Risk Capital Vertical to help U.S. Providers and their Insurers Manage and Finance Converging Risk
  • Εθνική Τράπεζα: Ισχυρή κερδοφορία στα 996 εκατ. ευρώ στο εννεάμηνο του 2026
  • Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς: Πρόστιμα σε Πειραιώς, ΒΕΤΑ Χρηματιστηριακή και ΑΤΕ Προοδευτική

Copyright ©2026 e-Asfalistiki


main version