Νέα ηλεκτρονική δημοπρασία ακινήτων από την Πειραιώς
Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου 2019 13:03Σε νέα δημοπρασία για την πώληση 37 ιδιόκτητων ακινήτων του από όλη την Ελλάδα προχωρεί στις 20 και 21 Νοεμβρίου 2019 ο Όμιλος Τράπεζας Πειραιώς, μέσω του διαδικτυακού τόπου properties4sale.gr.
Οι τιμές εκκίνησης των ακινήτων κυμαίνονται από €15.000 έως €310.000, ενώ υπάρχει ευχέρεια άμεσης αγοράς (buy now). Ταυτόχρονα, δίνεται δυνατότητα χρηματοδότησης της αγοράς των ακινήτων από την Τράπεζα με ευνοϊκούς όρους. Το properties4sale.gr είναι ανοικτό σε συνεργασία με μεσιτικά γραφεία, όπως περιγράφεται στο site.
Οι ηλεκτρονικές δημοπρασίες ακινήτων αποτελούν καινοτόμο και ιδιαίτερα επιτυχημένη διεθνώς διαδικασία, η οποία συμβάλλει σημαντικά στην ενίσχυση της κινητικότητας στην αγορά ακινήτων, στον εξορθολογισμό και την σταθεροποίηση των τιμών, στην διαφάνεια και την απεμπλοκή από γραφειοκρατικές διαδικασίες. Επίσης, ενθαρρύνει την προσέλκυση επενδυτών από το εσωτερικό και το εξωτερικό.
Για τον Όμιλο της Τράπεζας Πειραιώς η διαδικασία αυτή απελευθερώνει ρευστότητα που διοχετεύεται στη χρηματοδότηση της οικονομίας, ενώ ταυτόχρονα διευκολύνει την αξιοποίηση των ακινήτων που έχει στην ιδιοκτησία της και τα οποία παραμένοντας αναξιοποίητα, σταδιακά απαξιώνονται. Επιπλέον, η δυνατότητα χρηματοδότησης της αγοράς του ακινήτου συμβάλλει στην επιτυχία της διαδικασίας και ενισχύει την κινητικότητα στην αγορά.
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
-
Η Allianz Official Insurance Partner της ΠΑΕ Παναθηναϊκός -
Arthur J. Gallagher & Co. Acquires Albany Insurance Services Limited -
Almi Marine: Τρία ακόμη Ultramax 64.000 dwt στο COSCO Zhoushan -
Αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος»: Αυξημένη 3,5% η επιβατική κίνηση τον Σεπτέμβριο -
Alpha Bank: Στο 4% ο πληθωρισμός μετά την ενεργειακή κρίση -
Οκτώ συλλήψεις για απάτη στον ΕΦΚΑ - Συνελήφθησαν ο Φίλιππος Καμπούρης και η σύζυγός του