Η Vsltec εισάγει μέθοδο άμεσων πληρωμών για παρόχους υπηρεσιών στη Nαυτιλία
Δευτέρα, 02 Μαρτίου 2026 14:10Η Vsltec, καινοτόμος startup παροχής τεχνολογικών λύσεων για τη ναυτιλία με έδρα την Ελλάδα, παρουσιάζει μια νέα μέθοδο άμεσων πληρωμών για παρόχους υπηρεσιών που ολοκληρώνουν εργασίες σε πλοία, οπουδήποτε στον κόσμο, μέσω της πλατφόρμας της.
Η νέα δυνατότητα επιτρέπει στους παρόχους υπηρεσιών να επιλέγουν μεταξύ άμεσης πληρωμής μετά την ολοκλήρωση και επιβεβαίωση της εργασίας ή πληρωμής εντός 30 ημερών από την έκδοση του σχετικού παραστατικού.
Με τον τρόπο αυτό διασφαλίζεται η απαραίτητη ρευστότητα για τους παρόχους υπηρεσιών που αξιοποιούν την πλατφόρμα, ενώ η Vsltec αναλαμβάνει εξ’ ολοκλήρου τη διαχείριση και τη συλλογή της πληρωμής από τις ναυτιλιακές εταιρείες, μειώνοντας σημαντικά τον διοικητικό φόρτο των συνεργατών της.
Με περισσότερα από 200 ενεργά πλοία στην πλατφόρμα και συναλλαγές που ξεπερνούν τα €2,5 εκατομμύρια, η Vsltec ενισχύει περαιτέρω το λειτουργικό της μοντέλο, προσθέτοντας έναν μηχανισμό που βελτιώνει την ταχύτητα και την προβλεψιμότητα των πληρωμών στη ναυτιλιακή βιομηχανία.
Η προσθήκη της νέας μεθόδου πληρωμών εντάσσεται στη στρατηγική της εταιρείας για τη συνεχή απλοποίηση των διαδικασιών ανάθεσης, διαχείρισης και ολοκλήρωσης τεχνικών υπηρεσιών μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας της Vsltec.
Σχετικά Άρθρα
- Vsltec Secures €540K Pre-Seed Funding from Greece’s Top Shipping Executives
- Η Vsltec λαμβάνει χρηματοδότηση ύψους 540.000 ευρώ από ηγετικά στελέχη της ελληνικής ναυτιλιακής βιομηχανίας
- Η startup Vsltec ανακοινώνει τον διορισμό του Μάνου Κουκουβιού ως Chief Operating Officer (COO)
- Maritime Startup Vsltec Appoints Manos Koukouvios as Chief Operating Officer
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
-
Ολοκλήρωση της συμμετοχής της Fairfax στην ERB Ασφαλιστική της Κύπρου -
Νέα πνοή στο Γλίνος Τρικάλων: Εγκαινιάστηκε ο νέος Κοινοτικός Χώρος με τη συνδρομή του Ιδρύματος Reale και της Υδρογείου Ασφαλιστικής -
Aegean: Αποχωρεί από τη θέση του CEO ο Δημήτρης Γερογιάννης -
Allianz: Μελέτη για τη ραγδαία αύξηση των ζημιών στις εταιρείες από διακοπή επιχειρηματικής λειτουργίας -
Συντάξεις Νοεμβρίου: Νωρίτερα λόγω 28ης Οκτωβρίου - Πότε θα καταβληθούν -
Ο «χάρτης» των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ για την περίοδο 12 έως 16 Οκτωβρίου