Στο Λονδίνο ο Βασίλης Κικίλιας για την Τακτική Σύνοδο του IMO
Δευτέρα, 24 Νοεμβρίου 2025 13:42Στο Λονδίνο έχει μεταβεί ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Βασίλης Κικίλιας, για την 34η Τακτική Σύνοδο της Συνέλευσης του Διεθνούς Ναυτιλιακού Οργανισμού IMO. Στο πλαίσιο της Συνέλευσης (θα εκφωνήσει εθνική δήλωση) θα συμμετάσχει στη Συνάντηση των Eπικεφαλής Αντιπροσωπειών, που διοργανώνει ο Γενικός Γραμματέας του ΙΜΟ, Arsenio Dominguez , καθώς και στην τελετή βράβευσης της Ελλάδας στο πλαίσιο του "International Maritime Prize- 2025 IMO Honours for Exceptional Bravery at Sea".
Στο περιθώριο της Συνέλευσης του ΙΜΟ, ο κ. Κικίλιας θα πραγματοποιήσει διμερείς συναντήσεις με τον Υπουργό Μεταφορών του Κατάρ, κ. Mohammed bin Abdulla Al Thani, τον Υφυπουργό Μεταφορών της Σαουδικής Αραβίας, Dr Rumaih Al - Rumaih , τον Υφυπουργό Μεταφορών της Κίνας, κ. Li Yang και τον Αναπληρωτή Βοηθό Υπουργό των ΗΠΑ αρμόδιο για θέματα Μεταφορών, Οικονομίας, Ενέργειας και Επιχειρήσεων (Deputy Assistant Secretary for Transportation Affairs Bureau of Economic, Energy and Business Affairs), κ. Marco M. Sylvester.
Επίσης, θα παραθέσει γεύμα εργασίας στον Υπουργό Μεταφορών, Υποδομών και Δημοσίων Έργων της Μάλτας, κ. Chris Bonett, την Υφυπουργό Ναυτιλίας της Κύπρου, κα Μαρίνα Χατζημανώλη και τον Υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών της Ιταλίας, κ. Edoardo Rixi.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:
Σχετικά Άρθρα
- Κικίλιας σε Βελόπουλο: «Να πάρει πίσω όσα είπε για το Λιμενικό και τα τουρκικά αλιευτικά»
- Β. Κικίλιας: «Η δουλειά της κυβέρνησης είναι να στηρίζει τους πολίτες στα δύσκολα»
- IMO Secretary-General mourns seafarers killed during rescue of hijacked ship
- Β. Κικίλιας: «Ολοκληρώθηκαν 13 σημαντικά λιμενικά έργα ύψους 78,4 εκατ. ευρώ σε όλη τη χώρα»
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
-
Ποδαρικό: Η νέα πλατφόρμα που αλλάζει την αναζήτηση κατοικίας -
Natixis celebrates 20 years in Dubai International Financial Centre, underscoring deep commitment to the Middle East -
Στις εγκαταστάσεις της Metlen στη Βοιωτία στελέχη της Επιτροπής Αστικής Ευθύνης της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος -
Ν. Δένδιας: Επόμενο βήμα η παραγωγή του «Πυρπολητή» για την ενίσχυση του Πολεμικού Ναυτικού -
Υπουργείο Ανάπτυξης: Ομάδα εργασίας για την προσαύξηση του μέσου επιτοκίου στην καταναλωτική πίστη -
Alpha Bank: Νέα εταιρική ταυτότητα με κεντρικό μήνυμα «Ορίζοντας ένα νέο Μαζί»