ΟΛΠ: Ο Παναγιώτης Τσώνης αναλαμβάνει αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος
Τετάρτη, 05 Ιουλίου 2023 12:39Ο Οργανισμός Λιμένος Πειραιά (ΟΛΠ) ανακοίνωσε στο Χρηματιστήριο τον ορισμό του Παναγιώτη Τσώνη στον ρόλο του αναπληρωτή διευθύνοντος συμβούλου.
Ο κ. Τσώνης, ο οποίος κατείχε έως τώρα τη θέση του διευθύνοντα συμβούλου του Οργανισμού Λιμένος Πατρών, γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πάτρα. Αποφοίτησε από το Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Πατρών, με εξειδίκευση στον Ποιοτικό Έλεγχο και τη Διαπίστευση των έργων. Εργάστηκε επί σειρά ετών σε ιδιωτικό τεχνικό εργαστήριο δομικών υλικών στην Πάτρα, έχει παρακολουθήσει όλες τις εργαστηριακές δοκιμές στα τμήματα σκυροδέματος, ασφαλτικών και εδαφών στο Περιφερειακό Εργαστήριο Δημοσίων Έργων Δυτικής Ελλάδας, ενώ διαθέτει και σημαντική εμπειρία από έργα υποδομών. Μιλάει άριστα Αγγλικά και έχει πολύ καλή γνώση στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές.
Έχει διατελέσει πρόεδρος του Συλλόγου των Πολιτικών Μηχανικών N. Αχαΐας και είναι μέλος της διοικούσας επιτροπής του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας/ΤΔΕ. Επίσης είναι μέλος της Τεχνικής Επιτροπής ΕΛΟΤ/ΤΕ 20 «Σκυρόδεμα» και μέλος του Εθνικού Συμβουλίου Διαπίστευσης (Ε.ΣΥ.Δ).
Σχετικά Άρθρα
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
-
Η Allianz Official Insurance Partner της ΠΑΕ Παναθηναϊκός -
Arthur J. Gallagher & Co. Acquires Albany Insurance Services Limited -
Almi Marine: Τρία ακόμη Ultramax 64.000 dwt στο COSCO Zhoushan -
Αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος»: Αυξημένη 3,5% η επιβατική κίνηση τον Σεπτέμβριο -
Alpha Bank: Στο 4% ο πληθωρισμός μετά την ενεργειακή κρίση -
Οκτώ συλλήψεις για απάτη στον ΕΦΚΑ - Συνελήφθησαν ο Φίλιππος Καμπούρης και η σύζυγός του