ETHNIKI 300x250 July26 HOME

ΜΙΝΕΤΤΑ 300x250 banner ΗP

ARAG 300x250 HP

INTERLIFE 300x250 2021 Home

New Poseidon 300x250 banner FP

Αναζήτηση

 

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ
  • ΔΙΕΘΝΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΝΑΥΤΙΛΙΑ
  • ENGLISH

Ξεκίνησε σήμερα η απευθείας ακτοπλοϊκή σύνδεση της Μυτιλήνης με τη Σμύρνη

Παρασκευή, 17 Ιουνίου 2022 18:01

Ξεκίνησε σήμερα, 17 Ιουνίου, η απευθείας ακτοπλοϊκή σύνδεση της Μυτιλήνης με τη Σμύρνη. Συγκεκριμένα στις 12 το μεσημέρι έφτασε στο λιμάνι της Μυτιλήνης το καταμαράν 400 θέσεων της ναυτιλιακής εταιρείας Izdeniz το οποίο θα πραγματοποιεί δρομολόγια για τη Σμύρνη, δύο φορές την εβδομάδα.

Οι επιβάτες του σημερινού πρώτου ταξιδιού ήταν 17 ταξιδιωτικοί πράκτορες και δημοσιογράφοι.

Η τουρκική ναυτιλιακή εταιρεία φτάνοντας το καταμαράν σήμερα στο ελληνικό νησί, έκανε σχετική ανάρτηση στο Twitter, αναφέροντας: «Οι δύο πλευρές του Αιγαίου συναντιούνται σήμερα… Το ταχύπλοο επιβατηγό πλοίο με το όνομα «İhsan Alyanak» του στόλου İZDENİZ αναχώρησε από το λιμάνι της Σμύρνης Alsancak με τους επιβάτες του στο πρώτο ταξίδι στη γραμμή İzmir (Σμύρνη)- Midilli (Μυτιλήνη)».

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, η ακτοπλοϊκή σύνδεση θα πραγματοποιείται κάθε Παρασκευή και Κυριακή με διάρκεια ταξιδιού δυο ώρες και 15 λεπτά. Το καταμαράν είναι συμφερόντων του μητροπολιτικού δήμου της Σμύρνης.

Στις 24 του μήνα θα πραγματοποιηθεί το πρώτο δοκιμαστικό ταξίδι στο Πλωμάρι, όπου θα λειτουργήσει νέα πύλη εισόδου στο νησί.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Γ. Πλακιωτάκης: «Η Ελλάδα χαιρετίζει το ρόλο της EMSA και προσβλέπει στη συνεργασία όλων των φορέων για την αντιμετώπιση των προκλήσεων της ναυτιλίας»

Στο Λονδίνο ο ΥΝΑΝΠ, Γιάννης Πλακιωτάκης

επιστροφή στην κορυφή

Σχετικά Άρθρα

  • Ακτοπλοϊκή σύνδεση Θεσσαλονίκης - Σμύρνης: Ένα όνειρο διάρκειας 20 ετών
  • Λύση στο πρόβλημα των ακτοπλοϊκών συνδέσεων της Κάσου και της Καρπάθου, με άμεση παρέμβαση του ΥΝΑΝΠ
  • Νέα απευθείας ακτοπλοϊκή σύνδεση Μυτιλήνης - Σμύρνης
  • ΟΛΠ Α.Ε.: Ακτοπλοϊκή σύνδεση του Πειραιά με τη Λεμεσό

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Πειραιώς - Δείκτης Στεγαστικού Κλίματος: Προσδοκίες και αντιλήψεις των ελληνικών νοικοκυριών για την αγορά ακινήτων
  • Νέος Τεχνικός Διευθυντής στην ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική o κ. Μιχάλης Κολέτσος
  • Bioderma & Emmanouela Cosmetics δημιουργούν το Pink with Purpose Kit, για να ενισχύσουν το «Άλμα Ζωής»
  • Ferrari: Αύξηση 6% των εσόδων στο εννεάμηνο, στα 5,68 δισ. ευρώ
  • Κυβερνοεπίθεση σε κρεοπωλείο στην Κηφισιά – Ανέβασαν τη θερμοκρασία στους 150 βαθμούς
  • ΟΤΕ: Πρόταση του ΔΣ για επανεκλογή του Κώστα Νεμπή για νέα τριετή θητεία

Copyright ©2026 e-Asfalistiki


main version