Τα Aria Hotels παρουσιάζουν το Ventus di Milo στη Μήλο
Παρασκευή, 13 Δεκεμβρίου 2024 15:29Τα Aria Hotels, με την υπογραφή της αυθεντικής ελληνικής φιλοξενίας και με περισσότερα από 50 καταλύματα, παρουσιάζουν το νέο τους ξενοδοχείο στην Μήλο, Ventus di Milo. Σε μια από τις πιο ειδυλλιακές τοποθεσίες του Αιγαίου, στα Καμίνια-Δυο Σπηλιές, και μόλις λίγα λεπτά από το εμβληματικό Σαρακήνικο, το Ventus di Milo προσφέρει μια ανανεωμένη προσέγγιση στη διαμονή με έμφαση στη μινιμαλιστική αισθητική και την κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική.
Το Ventus di Milo συνδυάζει τη μοντέρνα αισθητική με τη διαχρονική γοητεία της κυκλαδίτικης απλότητας. Οι καθαρές, μίνιμαλ γραμμές συναντούν την αυθεντικότητα, προσφέροντας ένα σκηνικό που ενσαρκώνει την απόλυτη χαλάρωση. Οι έξι μοναδικής αισθητικής σουίτες υπόσχονται μια αποκλειστική και ήρεμη εμπειρία, ιδανική για όσους θέλουν να απολαύσουν την ακαταμάχητη ομορφιά της Μήλου σε συνδυασμό με άνεση και πολυτέλεια υψηλών προδιαγραφών.
Η Μήλος, γνωστή για τις μοναδικές παραλίες της, τα σεληνιακά τοπία και τη γαστρονομική της παράδοση, προσφέρει αμέτρητες επιλογές για εξερεύνηση. Οι επισκέπτες του Ventus di Milo μπορούν να απολαύσουν δραστηριότητες όπως περιηγήσεις στα ηφαιστειακά τοπία του νησιού, εξορμήσεις με σκάφος στις κρυμμένες ακτές του Αιγαίου ή γευσιγνωσία τοπικών προϊόντων που αναδεικνύουν τη γεύση της παράδοσης.
Τα Aria Hotels συνεχίζουν να καινοτομούν και να επενδύουν στον τομέα της βιώσιμης φιλοξενίας και ανάπτυξης. Το 2024, η εταιρεία ανακοίνωσε τη δημιουργία τεσσάρων σταθμών φόρτισης (vertiports) για τα πρωτοποριακά ηλεκτρικά αεροσκάφη κάθετης απογείωσης και προσγείωσης (eVTOLs), προσφέροντας έναν καινοτόμο και φιλικό προς το περιβάλλον τρόπο μετακίνησης στα ελληνικά νησιά.
Το Ventus di Milo αποτελεί την νέα ξεχωριστή προσθήκη στην οικογένεια των Aria Hotels, ενισχύοντας τη δέσμευση της εταιρείας να προσφέρει μοναδικές εμπειρίες που συνδυάζουν τοπικό χαρακτήρα, φυσική ομορφιά και υψηλού επιπέδου φιλοξενία.
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
-
Eurolife FFH: 10 χρόνια συμμετοχής στην Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών -
ΜΙΝΕΤΤΑ Goes Morocco: 80 συνεργάτες σε ένα ταξίδι επιβράβευσης γεμάτο εμπειρίες -
Allianz SE, Εθνική Τράπεζα και Allianz Ελλάδος υπέγραψαν οριστική συμφωνία για μειοψηφική συμμετοχή και στρατηγική συνεργασία bancassurance -
Πέθανε η ηθοποιός Μπέτυ Βαλάση -
Τράπεζα Κύπρου: Παράταση της θητείας του Διευθύνοντος Συμβούλου Πανίκου Νικολάου έως το 2031 -
TAP Air Portugal: Στη Lufthansa το 44,9% με απόφαση της πορτογαλικής κυβέρνησης