Τέσσερα νέα ξενοδοχεία στο portfolio του 2022 από την Lamway Hotel Management Group

Τετάρτη, 16 Μαρτίου 2022 13:26
Τέσσερα νέα ξενοδοχεία στο portfolio του 2022 από την Lamway Hotel Management Group

H εταιρεία Lamway Hotel Management Group διαθέτοντας στο χαρτοφυλάκιό της 23 ξενοδοχεία σε 12 προορισμούς στην Ελλάδα, ανακοίνωσε τη διαχείριση 4 νέων εμβληματικών μπουτίκ ξενοδοχείων στην Αθήνα και στα νησιά.

Η Lamway διευρύνει το portfolio των ξενοδοχείων της με εκλεπτυσμένα καταλύματα σε καθοριστικά σημεία της πόλης της Αθήνας, αλλά και σε δημοφιλείς νησιώτικους προορισμούς.

Ο Δημοσθένης Λεοντής, CEO της Lamway Hotel Management Group, δηλώνει: «Παρά το γεγονός ότι η χρονιά ξεκινάει με προκλήσεις σε παγκόσμιο επίπεδο, εμείς επενδύουμε στην εξωστρέφεια και στην επιλογή διαχείρισης εκλεπτυσμένων ξενοδοχειακών μονάδων σε στρατηγικά τουριστικά σημεία της Ελλάδας. Πιστεύουμε στα ποιοτικά χαρακτηριστικά των καταλυμάτων μας αλλά και στην παράλληλη ανάδειξη της Ελλάδας ως τουριστικός προορισμός για όλο το χρόνο».

leontis dimosthenis

Τα Νέα Ξενοδοχεία

Στην Αθήνα και συγκεκριμένα στην ιστορική γειτονιά του Φιλοπάππου και συγκεκριμένα στην οδό Μουσών, θα λειτουργήσει τον Μάιο 2022, το boutique ξενοδοχείο Neoma Hotel. Το ξενοδοχείο δυναμικής 16 δωματίων με αξεπέραστη θέα στην Ακρόπολη και την πόλη των Αθηνών, θα διαθέτει κοινόχρηστους χώρους, όπως γυμναστήριο, εστιατόριο και roof top pool.

Τον Μάιο του 2022 θα λειτουργήσει και ένα νέο εμβληματικό ξενοδοχείο στο Κολωνάκι, το οποίο στεγάζεται σε ένα ιστορικό νεοκλασικό κτίριο, στον πεζόδρομο της οδού Δελφών. Το κατάλυμα αυτό διαθέτει 6 σουίτες υψηλής αισθητικής και ένα κοινόχρηστο roof top με αξεπέραστη θέα στο Λυκαβηττό. Συνδυάζοντας την κομψή άνεση και τη γοητεία των νεοκλασικών χρόνων, το νέο boutique ξενοδοχείο θα αποτελέσει ένα ορόσημο στον ξενοδοχειακό χάρτη της Αθήνας.

Αναφορικά με τους νησιώτικους προορισμούς, η Lamway Hotel Management Group ανέλαβε τη διαχείριση του ξενοδοχείου Archipelagos Resort Hotel & Villas, 5 αστέρων, στο νησί της Πάρου, στην περιοχή της Αγ. Ειρήνης. Το κατάλυμα αυτό διαθέτει 30 δωμάτια (Suites), 3 οικογενειακές βίλλες και προσφέρει όλες τις σύγχρονες ανέσεις ενός Boutique Hotel με μαγευτική θέα στο απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου.

Νέα προσθήκη στο portfolio είναι και το Serapias Suites, που αναμένεται να ανοίξει τις πύλες του τον Ιούνιο του 2022. Βρίσκεται στην περιοχή Έξω Γωνιά της Σαντορίνης (8χλμ. από τα Φηρά) και θα αποτελέσει ένα εξαιρετικής αισθητικής κατάλυμα που θα προσελκύσει τουρίστες υψηλού επιπέδου. Θα έχει δυναμικότητα 8 σουίτες με πριβε πισίνα υψηλής αισθητικής με απρόσκοπτη θέα στο Αιγαίο.

Σχετικά με την εταιρεία Lamway Hotel Management Group

Η Lamway Hotel Management Group είναι μια αμιγώς ελληνική εταιρεία ανάπτυξης και διαχείρισης ξενοδοχειακών μονάδων με επικέντρωση στην παροχή εξειδικευμένων συμβουλευτικών προτάσεων και λύσεων προς ιδιοκτήτες ξενοδοχείων και επενδυτές. Δραστηριοποιείται στην ελληνική αγορά από το 2008 με έντονη δράση στην τουριστική αγορά. Στηρίζει την επιτυχημένη της πορεία, σε ποιοτικές και μακροχρόνιες συνεργασίες. Η ομάδα της Lamway, με καθοδηγητή τον Δημοσθένη Λεοντή λειτουργεί πάντα με επαγγελματικό ήθος και στοχεύει σε επιλεκτικές συνεργασίες και σε ξενοδοχειακές μονάδες που ξεχωρίζουν.

Videos

  • 19th Hydra Meeting 2017 - 9
    • 19th Hydra Meeting 2017 - 9

    • Watch Video

  • 19th Hydra Meeting 2017 - 6
    • 19th Hydra Meeting 2017 - 6

    • Watch Video

  • 19th Hydra Meeting 2017 - 4
    • 19th Hydra Meeting 2017 - 4

    • Watch Video

  • 19th Hydra Meeting 2017 - 2
    • 19th Hydra Meeting 2017 - 2

    • Watch Video

Tα cookies μας βοηθούν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.
Ok