Μειωμένα μισθώματα Ιανουαρίου: Πίστωση 88,7 εκατ. ευρώ σε 276.136 ιδιοκτήτες ακινήτων
Τρίτη, 23 Μαρτίου 2021 19:58Πίστωση ποσού συνολικού ύψους 88,7 εκατ. ευρώ σε 276.136 ιδιοκτήτες ακινήτων για μειωμένα μισθώματα μηνός Ιανουαρίου 2021
Πιστώνεται σήμερα στους τραπεζικούς λογαριασμούς 156.696 ιδιοκτητών ακινήτων ποσό συνολικού ύψους 80 εκατ. ευρώ, με το οποίο το Κράτος καλύπτει έως και το 80% της μείωσης του μισθώματος για τον μήνα Ιανουάριο.
Οι δικαιούχοι θα δουν την πίστωση στους λογαριασμούς τους έως το βράδυ, ανάλογα με τις ροές πίστωσης της κάθε τράπεζας.
Είχε προηγηθεί, την περασμένη Παρασκευή, η πίστωση ποσού συνολικού ύψους 8,7 εκατ. ευρώ σε 119.440 ιδιοκτήτες ακινήτων για μειωμένα μισθώματα μηνός Ιανουαρίου.
Έτσι, έχουν καταβληθεί συνολικά, μέχρι σήμερα, 88,7 εκατ. ευρώ σε 276.136 ιδιοκτήτες για τη μείωση ενοικίων του πρώτου μήνα του έτους.
Ο συνολικός αριθμός συμψηφισμών με φόρους και καταβολών χρημάτων για τα μειωμένα μισθώματα της περιόδου Μαρτίου 2020 – Ιανουαρίου 2021 διαμορφώνεται πλέον στις 952.063 και το συνολικό ποσό ανέρχεται στα 177,4 εκατ. ευρώ.
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
-
Πυρκαγιά σε φορτηγό-οχηματαγωγό της Blue Star βόρεια της Μυκόνου - Σε εξειδικευμένες εταιρείες η διαχείριση του πλοίου και η προστασία του περιβάλλοντος -
Air France: Στην κορυφή του κόσμου η «La Première» στα βραβεία Skytrax 2026 -
INTERLIFE: Κερδοφορία και αύξηση βασικών οικονομικών μεγεθών στο Α΄ εξάμηνο του 2026 -
Με χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ η επέκταση, αναβάθμιση και εκσυγχρονισμός του Εθνικού Συστήματος Διαχείρισης Θαλάσσιας Κυκλοφορίας (VTMIS) και Πληροφόρησης -
Condor: Στο δίκτυό της η Αθήνα από το 2027 - Νέες πτήσεις από Φραγκφούρτη -
Το lounge της Star Alliance στο Παρίσι διατηρεί τον τίτλο του κορυφαίου Lounge Αεροπορικής Συμμαχίας στον κόσμο