Εγκρίθηκε από το Ευρωκοινοβούλιο το ψήφισμα για άμεση απελευθέρωση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών
Πέμπτη, 19 Απριλίου 2018 14:28Tην άμεση απελευθέρωση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών από τις φυλακές της Αδριανούπολης στην Τουρκία ενέκρινε σήμερα το Ευρωκοινοβούλιο με 607 ψήφους υπέρ, 7 κατά και 18 αποχές.
Πρόκειται για ένα «ηχηρό ράπισμα στην ηγεσία Ερντογάν», έγραψε στο λογαριασμό του στο Twitter ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, συμπληρώνοντας: «Συνεχίζουμε ενωμένοι τον αγώνα μέχρι να γυρίσουν στην πατρίδα τα δύο παιδιά μας».
Η κα Σπυράκη από το βήμα του Ευρωκοινοβουλίου είχε δηλώσει ότι «είναι χρέος μας να διαφυλάξουμε τις κοινές μας αξίες, είναι χρέος μας να προστατέψουμε τους πολίτες μας και πάνω από όλα πρέπει να προστατέψουμε τους στρατιώτες μας».
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
-
Από σήμερα το νέο τέλος των 2 ευρώ στις ηλεκτρονικές αγορές από χώρες εκτός Ε.Ε. -
ΣΤΑΣΥ: Κλείνουν στις 21:40 οι σταθμοί από την Εθνική Άμυνα έως το Χαλάνδρι έως τις 5 Νοεμβρίου λόγω εργασιών -
Επίθεση με γκαζάκια στο γραφείο του Θάνου Πλεύρη στο Κολωνάκι -
Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού: Πορτοκαλί προειδοποίηση για καταιγίδες μέχρι τη Δευτέρα -
Ο «χάρτης» των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ για την περίοδο 2 έως 6 Νοεμβρίου -
Allianz Beach Arena for the LA28 Olympic and Paralympic Games joins the Allianz Family of Stadiums