Δικαστικά έξοδα 500.000 ευρώ θα πρέπει να πληρώσει τώρα ο Τζόκοβιτς
Κυριακή, 16 Ιανουαρίου 2022 12:13Διπλά πληγωμένος είναι ο κορυφαίος τενίστας Νόβακ Τζόκοβιτς μετά την απόρριψη της έφεσής του, καθώς όχι μόνο χάνει την ευκαιρία να διεκδικήσει τον δέκατο τίτλο του στο Australian Open που θα του έδινε περίπου 1,7 εκατ. ευρώ (έπαθλο νικητή), αλλά καλείται να πληρώσει και πανάκριβα την όλη δικαστική του περιπέτεια.
Σύμφωνα με την απόφαση του Ομοσπονδιακού δικαστηρίου, ο Τζόκοβιτς θα βάλει.. βαθιά το χέρι στην τσέπη, αφού θα πρέπει να δώσει περίπου 500.000 ευρώ για δικαστικά έξοδα, χωρίς να συμπεριλαμβάνονται σε αυτό η αμοιβή των δικηγόρων που των εκπροσώπησαν.
«Σέβομαι την απόφαση του Δικαστηρίου και θα συνεργαστώ με τις αρμόδιες αρχές για την αναχώρησή μου από τη χώρα»
Λίγο μετά τη δικαστική του ήττα, ο Νόβακ Τζόκοβιτς δήλωσε απογοητευμένος από την απόφαση απέλασής του κι έτοιμος να συνεργαστεί με τις Αρχές, για να φύγει από τη χώρα.
«Θα ήθελα να κάνω μια σύντομη δήλωση για να αναφερθώ στα αποτελέσματα της σημερινής ακρόασης του Δικαστηρίου. Τώρα θα αφιερώσω λίγο χρόνο για να ξεκουραστώ και να αναρρώσω, προτού κάνω περαιτέρω σχόλια πέρα από αυτό. Είμαι εξαιρετικά απογοητευμένος με την απόφαση του Δικαστηρίου να απορρίψει την αίτησή μου για δικαστικό έλεγχο της απόφασης του Υπουργού να ακυρώσει τη βίζα μου, πράγμα που σημαίνει ότι δεν μπορώ να μείνω στην Αυστραλία και να συμμετάσχω στο Australian Open.
Σέβομαι την απόφαση του Δικαστηρίου και θα συνεργαστώ με τις αρμόδιες αρχές για την αναχώρησή μου από τη χώρα.
Νιώθω άβολα που υπήρξα επίκεντρο των τελευταίων εβδομάδων και ελπίζω ότι όλοι τώρα μπορούμε να επικεντρωθούμε στο παιχνίδι και το τουρνουά που αγαπώ. Θα ήθελα να ευχηθώ στους παίκτες, τους υπεύθυνους του τουρνουά, το προσωπικό, τους εθελοντές και τους φιλάθλους ότι καλύτερο για το τουρνουά.
Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένειά μου, τους φίλους, την ομάδα, τους υποστηρικτές, τους φιλάθλους και τους Σέρβους συμπολίτες μου για τη συνεχή υποστήριξή σας. Ήσασταν όλοι μια μεγάλη πηγή δύναμης για μένα».
Σχετικά Άρθρα
- Αθώοι οι δύο ψαράδες για τον θάνατο Βαλυράκη - Έφεση από την οικογένεια
- Ποινική δίωξη σε βάρος του Φίλιππου Καμπούρη, της συζύγου του και των υπόλοιπων κατηγορουμένων
- Επίδομα παιδιού Α21: Άνοιξε ξανά η πλατφόρμα – Έκτακτη πληρωμή στις 9 Οκτωβρίου
- Ο «χάρτης» των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ έως τις 9 Οκτωβρίου
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
-
Lemonade Autonomous Car adds support for Tesla FSD V14 Lite -
Eurolife FFH: Δύο σημαντικές διακρίσεις στα Bite Awards 2026 για έργα τεχνολογίας και ψηφιακού μετασχηματισμού -
Κικίλιας σε Βελόπουλο: «Να πάρει πίσω όσα είπε για το Λιμενικό και τα τουρκικά αλιευτικά» -
Σε πιλοτική λειτουργία το Athens Move του Δήμου Αθηναίων με τα πρώτα ηλεκτρικά λεωφορεία -
Στην Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα η πρώτη Προεδρία του NEFI -
Willis appoints Mike Williams as North America Public Sector and Education Industry Leader