ETHNIKI 300x250 July26 HOME

ΜΙΝΕΤΤΑ 300x250 banner ΗP

ARAG 300x250 HP

INTERLIFE 300x250 2021 Home

New Poseidon 300x250 banner FP

Αναζήτηση

 

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ
  • ΔΙΕΘΝΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΝΑΥΤΙΛΙΑ
  • ENGLISH

Ιταλική φρεγάτα περιπολεί στην Κύπρο για τα εθνικά της συμφέροντα

Τετάρτη, 11 Δεκεμβρίου 2019 09:13

«Η Ιταλία απέστειλε στρατιωτικό πλοίο στην Κύπρο για την προστασία των εθνικών της συμφερόντων», γράφει η ιταλική εφημερίδα La Repubblica, προσθέτοντας ότι πρόκειται για φρεγάτα, η οποία βρίσκεται στην Κύπρο από την περασμένη Παρασκευή, «για την προστασία των ιταλικών εθνικών συμφερόντων».

Η La Repubblica υπενθυμίζει ότι «από τον περασμένο Οκτώβριο η Τουρκία ξανάρχισε τις γεωτρήσεις στα ανοικτά της Κύπρου, σε περιοχή που έχουν εξασφαλίσει η γαλλική Total και η ιταλική Eni». 

Η ιταλική φρεγάτα Μartinengo έφτασε την περασμένη Παρασκευή στο λιμάνι της Λάρνακας. Πρόκειται για επιχείρηση «περιπολίας της ανατολικής Μεσογείου, με στόχο την παρουσία και την παρακολούθηση των ναυτικών περιοχών, με σεβασμό στο διεθνές δίκαιο και για την προστασία των εθνικών συμφερόντων», αναφέρεται αναλυτικά σε επίσημο ιταλικό ανακοινωθέν.

«Τις επόμενες ημέρες, η Martinengo θα πάρει μέρος σε ασκήσεις με το ναυτικό φίλων χωρών. Πιθανώς πρόκειται για την Ελλάδα και την Κύπρο», γράφει η La Repubblica.

«Το μήνυμα προς την Άγκυρα είναι σαφές: αν χρειάζεται να δείξουμε τη σημαία μας, εμείς είμαστε έτοιμοι» τονίζει, τέλος, η εφημερίδα της Ρώμης.

πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Νέα Ζηλανδία: Θα ήταν τρέλα η επιχείρηση ανάσυρσης των θυμάτων από το ηφαίστειο

Αφγανιστάν: Αιματηρή επίθεση σε νοσοκομείο σε στρατιωτική βάση

επιστροφή στην κορυφή

Σχετικά Άρθρα

  • Στην Κύπρο ο Β. Κικίλιας για την 9η Τριμερή Συνάντηση για τη Ναυτιλία
  • Ε. Μακρόν: «Όποιος επιτίθεται στην Κύπρο, επιτίθεται στην Ευρώπη» - Κυρ. Μητσοτάκης: «Δεν είναι και δεν θα μείνει ποτέ μόνη»
  • Στην Κύπρο τη Δευτέρα Μακρόν και Μητσοτάκης
  • Β. Κικίλιας: «Αισθανόμαστε υπερήφανοι βλέποντας ελληνικές δυνάμεις να προασπίζουν την ασφάλεια της Κύπρου»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Πυρκαγιά σε φορτηγό-οχηματαγωγό της Blue Star βόρεια της Μυκόνου - Σε εξειδικευμένες εταιρείες η διαχείριση του πλοίου και η προστασία του περιβάλλοντος
  • Air France: Στην κορυφή του κόσμου η «La Première» στα βραβεία Skytrax 2026
  • INTERLIFE: Κερδοφορία και αύξηση βασικών οικονομικών μεγεθών στο Α΄ εξάμηνο του 2026
  • Με χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ η επέκταση, αναβάθμιση και εκσυγχρονισμός του Εθνικού Συστήματος Διαχείρισης Θαλάσσιας Κυκλοφορίας (VTMIS) και Πληροφόρησης
  • Condor: Στο δίκτυό της η Αθήνα από το 2027 - Νέες πτήσεις από Φραγκφούρτη
  • Το lounge της Star Alliance στο Παρίσι διατηρεί τον τίτλο του κορυφαίου Lounge Αεροπορικής Συμμαχίας στον κόσμο

Copyright ©2026 e-Asfalistiki


main version