Φωτιά στα στούντιο της Warner Bros στο Λονδίνο
Πέμπτη, 11 Ιουλίου 2019 20:17Μεγάλη πυρκαγιά εκδηλώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης στα στούντιο της Warner Bros στα βόρεια του Λονδίνου.
Δεκαπέντε πυροσβεστικά οχήματα με 75 πυροσβέστες συμμετείχουν στην επιχείρηση κατάσβεσης της φωτιάς, στα στούντιο Λίβεσντεν του Χέρτφορντσαϊρ, την οποία κατάφεραν να σβήσουν ολοκληρωτικά γύρω στις 15.00 το μεσημέρι (τοπική ώρα).
Τα στούντιο, όπου γυρίστηκαν μεταξύ άλλων οι ταινίες της σειράς Χάρι Πότερ, ήταν άδεια όταν ξεκίνησε η φωτιά. Εκεί έχουν γυριστεί επίσης σκηνές και μεγάλο μέρος ταινιών του Τζέιμς Μποντ και των σειρών «Μαχητές των Δρόμων» και «Επικίνδυνες Αποστολές».
Το κτίριο αυτό ήταν εργοστάσιο μαχητικών αεροσκαφών κατά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο. Μετατράπηκε σε στούντιο το 1994 από τους παραγωγούς της ταινίας «Επιχείρηση χρυσά μάτια» που αναζητούσαν ένα χώρο για τα γυρίσματα.
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
-
Ν. Δένδιας: Επόμενο βήμα η παραγωγή του «Πυρπολητή» για την ενίσχυση του Πολεμικού Ναυτικού -
Υπουργείο Ανάπτυξης: Ομάδα εργασίας για την προσαύξηση του μέσου επιτοκίου στην καταναλωτική πίστη -
Alpha Bank: Νέα εταιρική ταυτότητα με κεντρικό μήνυμα «Ορίζοντας ένα νέο Μαζί» -
Παγκόσμια πρεμιέρα για το smart #2: Μία νέα εποχή ξεκινά -
Η ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ-ΛΙΛΛΥ παρουσίαζει στο Ηράκλειο μια βιωματική δράση ενημέρωσης για την παχυσαρκία -
Fraport Greece: Αύξηση 4,2% στην επιβατική κίνηση των 14 αεροδρομίων τον Σεπτέμβριο