Τέλος το ποδόσφαιρο για τον Ισπανό τερματοφύλακα Κασίγιας
Πέμπτη, 02 Μαΐου 2019 13:51Ολόκληρο τον πλανήτη σόκαρε χθες το απόγευμα της Τετάρτης η είδηση ότι ο Ισπανός τερματοφύλακας, Ίκερ Κασίγιας, υπέστη έμφραγμα στην προπόνηση της Πόρτο.
Ο Κασίγιας υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση ξεπερνώντας τον κίνδυνο, ωστόσο το πρόβλημα αυτό φαίνεται πως θα του κοστίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα.
Ο καρδιολόγος και πρώην γκαρντ της Ρεάλ Μαδρίτης, Χουάν Αντόνιο Κορμπαλάν, μίλησε για την κατάσταση του Κασίγιας, εκτιμώντας -δυστυχώς- ότι πολύ δύσκολα θα συνεχίσει να αγωνίζεται ο 38χρονος γκολκίπερ.
«Δεν μπορείς να παίξεις ποδόσφαιρο με στεφανιαίο στεντ. Είναι αδύνατον, πόσω μάλλον για έναν τερματοφύλακα. Ο Ίκερ θα κάνει μια κανονική ζωή, αλλά δεν θα παίξει ξανά επαγγελματικά», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κορμπαλάν.
Ο Ισπανός γκολκίπερ μετά τα όσα βίωσε έστειλε το πρώτο του μήνυμα μέσα από το νοσοκομείο.
Ο Κασίγιας μέσω του επίσημου λογαριασμού του στο Twitter συγκεκριμένα έγραψε: «Όλα υπό έλεγχο εδώ. Μία μεγάλη τρομάρα, αλλά η δύναμή μας παραμένει άθικτη. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους για τα μηνύματα και την αγάπη σας».
Σχετικά Άρθρα
- Κυβερνοεπίθεση σε κρεοπωλείο στην Κηφισιά – Ανέβασαν τη θερμοκρασία στους 150 βαθμούς
- Κακοκαιρία «AGNETA»: Σε κατάσταση RED CODE επτά περιοχές μετά τη συνεδρίαση της Πολιτικής Προστασίας
- Επίθεση με γκαζάκια στο γραφείο του Θάνου Πλεύρη στο Κολωνάκι
- Ο «χάρτης» των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ για την περίοδο 2 έως 6 Νοεμβρίου
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
-
Νέος Τεχνικός Διευθυντής στην ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική o κ. Μιχάλης Κολέτσος -
Bioderma & Emmanouela Cosmetics δημιουργούν το Pink with Purpose Kit, για να ενισχύσουν το «Άλμα Ζωής» -
Ferrari: Αύξηση 6% των εσόδων στο εννεάμηνο, στα 5,68 δισ. ευρώ -
Κυβερνοεπίθεση σε κρεοπωλείο στην Κηφισιά – Ανέβασαν τη θερμοκρασία στους 150 βαθμούς -
ΟΤΕ: Πρόταση του ΔΣ για επανεκλογή του Κώστα Νεμπή για νέα τριετή θητεία -
Εκδήλωση για την Ημέρα της Ιδιωτικής Ασφάλισης στις Σέρρες