Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η κόρη της Μαρίν Λεπέν
Τρίτη, 09 Οκτωβρίου 2018 15:46Θύμα άγριου ξυλοδαρμού έπεσε μία από τις δύο κόρες της Μαρίν Λεπέν, με τις γαλλικές αρχές να ανακρίνουν δύο άνδρες.
Ήταν ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής, όταν δύο άνδρες προσέγγισαν τη 19χρονη Ματίλντ, καθώς έβγαινε από ένα μπόουλινγκ στην πόλη Ναντέρ της Γαλλίας συνοδευόμενη από τον ξάδερφό της και άρχισαν να την χτυπούν δυνατά στο πρόσωπο και το σώμα.
Οι δύο άνδρες θα κληθούν να καταθέσουν ενώπιον της Δικαιοσύνης στις 23 Οκτωβρίου, γράφει η γαλλική εφημερίδα «Le Figaro» και πρόκειται για έναν 32χρονο και έναν 47χρονο, οι οποίοι ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ και παραδέχτηκαν στους αστυνομικούς ότι γρονθοκόπησαν το 19χρονο κορίτσι και τον 18χρονο ξάδερφό της.
Η κόρη της Λεπέν δέχτηκε αρκετές κλωτσιές και γροθιές στο πρόσωπο και το σώμα κι έπρεπε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.
Σχετικά Άρθρα
- Στο νοσοκομείο ο αναπλ. υπουργός Μεταφορών, Γιώργος Κώτσηρας, μετά από αδιαθεσία στη Βουλή
- Συνελήφθη ο Βαγγέλης Λιόλιος, εντάλματα για άλλους πέντε
- Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών: Ψηφιακές εξετάσεις οδηγών και νέο σύστημα έκδοσης πινακίδων κυκλοφορίας
- Ο «χάρτης» των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ για την περίοδο 19 Οκτωβρίου έως 23 Οκτωβρίου
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
-
Στο νοσοκομείο ο αναπλ. υπουργός Μεταφορών, Γιώργος Κώτσηρας, μετά από αδιαθεσία στη Βουλή -
Ανακαίνιση κατοικίας: Έως 38.500 ευρώ για ιδιοκτήτες - Προτεραιότητα στα κλειστά σπίτια -
Ελεγκτικό Συνέδριο: Προβλήματα στο φαρμακευτικό υλικό των φαρμακείων του ΕΟΠΥΥ -
Alpha Bank is consolidating its strategic presence in Cyprus -
CNP Assurances announces the signing of a binding agreement with Prudential Financial to acquire its insurance businesses in Brazil and Mexico -
Royal Bank announces new Executive Chair for Scotland as it looks ahead to 300th anniversary