To υπουργικό συμβούλιο των Σκοπίων ενέκρινε τη Συμφωνία των Πρεσπών
Τρίτη, 09 Οκτωβρίου 2018 14:08Το υπουργικό συμβούλιο των Σκοπίων ενέκρινε την πρόταση που πρόκειται να κατατεθεί στο Κοινοβούλιο και αφορά στις συνταγματικές αλλαγές, πάντα βάσει της Συμφωνίας των Πρεσπών.
Η κυβέρνηση, τώρα, θα αποστείλει την πρόταση για μετονομασία της χώρας σε «Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας» στο Κοινοβούλιο, δήλωσε ο εκπρόσωπος, Mile Boshnjakovski, σε δημοσιογράφους στα Σκόπια, ενώ όταν ρωτήθηκε για την πορεία της πρότασης κι αν θα λάβει την υποστήριξη των 2/3 των βουλευτών, είπε ότι «περιμένουμε από τους βουλευτές να αρχίσουν αύριο τις εργασίες και να διευκρινίσουν τις θέσεις τους».
Η κατάσταση παραμένει ρευστή επομένως και όλοι αναμένουν τις επόμενες κινήσεις του Ζάεφ, ο οποίος έχει συνεχόμενες συναντήσεις.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
-
Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς: Πρόστιμα σε Πειραιώς, ΒΕΤΑ Χρηματιστηριακή και ΑΤΕ Προοδευτική -
Everest Announces Agreement to Sell Chile Insurance Operations to AIG -
Πειραιώς - Δείκτης Στεγαστικού Κλίματος: Προσδοκίες και αντιλήψεις των ελληνικών νοικοκυριών για την αγορά ακινήτων -
Νέος Τεχνικός Διευθυντής στην ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική o κ. Μιχάλης Κολέτσος -
Bioderma & Emmanouela Cosmetics δημιουργούν το Pink with Purpose Kit, για να ενισχύσουν το «Άλμα Ζωής» -
Ferrari: Αύξηση 6% των εσόδων στο εννεάμηνο, στα 5,68 δισ. ευρώ