Τανζανία: 79 νεκροί μέχρι τώρα από το ναυάγιο στη λίμνη Βικτόρια
Παρασκευή, 21 Σεπτεμβρίου 2018 11:58Τουλάχιστον 79 είναι οι νεκροί μέχρι στιγμής από το ναυάγιο του φέριμποτ που σημειώθηκε την Πέμπτη στο νότιο τμήμα της λίμνης Βικτόριας, όπως έγινε γνωστό από τον εκπρόσωπο Τύπου της κυβέρνησης της Τανζανίας, που μίλησε στο κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο TBC.
«Για την ώρα, ο απολογισμός ανέρχεται σε 79 νεκρούς», μετέδωσε το δίκτυο επικαλούμενο τον κυβερνήτη Τζον Μονγκέλα. Ο προηγούμενος απολογισμός έκανε λόγο για 44 νεκρούς. Σύμφωνα με το δίκτυο, 37 άνθρωποι έχουν διασωθεί.
Τοπικός αξιωματούχος είπε στο βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο BBC ότι στο πλοίο επέβαιναν περισσότεροι από 400 άνθρωποι.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
-
Κακοκαιρία «AGNETA»: Σε κατάσταση RED CODE επτά περιοχές μετά τη συνεδρίαση της Πολιτικής Προστασίας -
Elvalhalcor: Νέος διευθύνων σύμβουλος ο Νικόλαος Καραμπατέας -
Γ. Καραβίας (Eurobank): Το κοινωνικό συμβόλαιο στην Ευρώπη έχει διαρραγεί - Δημοσιονομική σύνεση και επενδύσεις η απάντηση -
Η Wyndham Hotels & Resorts ανακοινώνει νέα στρατηγική συνεργασία με την HotelREZ Hotels & Resorts -
Barclays PLC Q326 Results Announcement -
Η CrediaBank ολοκλήρωσε τη συγχώνευση με την Ευρώπη Holdings