Πρόδρος του Μεξικό: Δεν θα πληρώσουμε ποτέ το τείχος του Τραμπ
Τετάρτη, 30 Μαΐου 2018 14:56O πρόεδρος του Μεξικό, Ενρίκε Πένια Νιέτο, υπογράμμισε για ακόμη μία φορά πως η χώρα του δεν θα πληρώσει «ποτέ» το τείχος που ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ, θέλει να χτιστεί στα σύνορα των δύο χωρών, προκειμένου να ανακόψει τα κύματα μεταναστών.
«ΟΧΙ. Το Μεξικό δεν θα πληρώσει ΠΟΤΕ το τείχος. Ούτε τώρα, ούτε ποτέ», έγραψε απευθυνόμενος στον Ντόναλντ Τραμπ ο Πένια Νιέτο στο λογαριασμό του στο Twitter.
Presidente @realDonaldTrump: NO. México NUNCA pagará por un muro. Ni ahora, ni nunca.
— Enrique Peña Nieto (@EPN) May 30, 2018
Atentamente, México (todos nosotros).
Ο Τραμπ νωρίτερα καταφέρθηκε ξανά εναντίον της μεξικανικής κυβέρνησης, υποστηρίζοντας ότι δεν «βοηθά» στην ανάσχεση των μεταναστευτικών ροών και επανέλαβε την προεκλογική του υπόσχεση πως το Μεξικό θα πληρώσει για να οικοδομηθεί το τείχος που σκοπεύει να ανεγείρει στα σύνορα των δύο κρατών.
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
-
Eurolife FFH: 10 χρόνια συμμετοχής στην Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών -
ΜΙΝΕΤΤΑ Goes Morocco: 80 συνεργάτες σε ένα ταξίδι επιβράβευσης γεμάτο εμπειρίες -
Allianz SE, Εθνική Τράπεζα και Allianz Ελλάδος υπέγραψαν οριστική συμφωνία για μειοψηφική συμμετοχή και στρατηγική συνεργασία bancassurance -
Πέθανε η ηθοποιός Μπέτυ Βαλάση -
Τράπεζα Κύπρου: Παράταση της θητείας του Διευθύνοντος Συμβούλου Πανίκου Νικολάου έως το 2031 -
TAP Air Portugal: Στη Lufthansa το 44,9% με απόφαση της πορτογαλικής κυβέρνησης