e-ΕΦΚΑ και ΟΠΕΚΑ: Αναβολή της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας των εργαζομένων στις 03.12
Τρίτη, 30 Νοεμβρίου 2021 21:18Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εργαζομένων ΙΚΑ-ΕΤΑΜ (ΠΟΣΕ ΙΚΑ-ΕΤΑΜ) και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Προσωπικού Οργανισμών Κοινωνικής Πολιτικής (ΠΟΠΟΚΠ) εξέδωσαν ανακοίνωση για αναβολή της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας της 3ης Δεκεμβρίου 2021.
Όπως αναφέρουν συγκεκριμένα:
«Κατόπιν της αναβολής στην εκδίκαση της αιτήσεως ακύρωσης που έχουμε υποβάλει οι δύο Ομοσπονδίες μαζί με την ΑΔΕΔΥ, κατά της υπουργικής απόφασης που εμπλέκει τους ιδιώτες στην έκδοση των συντάξεων και η οποία επρόκειτο να συζητηθεί στις 3 Δεκεμβρίου 2021 από την Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας, αποφασίστηκε η αναστολή της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας που έχουμε προκηρύξει για εκείνη την ημέρα σε e-ΕΦΚΑ και ΟΠΕΚΑ.
Εξακολουθούμε να αγωνιζόμαστε μαχητικά και να στηρίζουμε τις όποιες αποφάσεις για άμεσες κινητοποιήσεις που πρόκειται να ληφθούν από την ΑΔΕΔΥ και από τα Διοικητικά Συμβούλια των Ομοσπονδιών, σε συνεργασία πάντοτε με τους Πρωτοβάθμιους Συλλόγους μας».
Σχετικά Άρθρα
- ΟΠΕΚΑ: Κλειστή προσωρινά η πλατφόρμα στις 11 Σεπτεμβρίου για το επίδομα Α21 - Όλες οι πληρωμές για το 2026
- ΟΠΕΚΑ: Πληρωμές 180,87 εκατ. ευρώ σε 570.792 δικαιούχους στις 31 Αυγούστου
- Ψηφιακό άλμα e-ΕΦΚΑ για ταχύτερη απονομή συντάξεων και καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών
- Ο «χάρτης» των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ και τη ΔΥΠΑ έως τις 19 Ιουνίου
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
-
Όμιλος Neptune: Παρέλαβε το νεότευκτο «Nikos Travlos» -
WTW launches RiskAgility Financial Modeler with expanded agentic capabilities -
Blue Carrier 2: Διαβεβαιώσεις για αποζημιώσεις από την Attica Group -
Allstate - September 2026 Monthly Release -
ΔΥΠΑ: Μειώθηκαν κατά 9% οι εγγεγραμμένοι άνεργοι τον Σεπτέμβριο 2026 σε ετήσια βάση -
Αύξηση 4,8% στην επιβατική κίνηση στα αεροδρόμια της χώρας το 9μηνο του 2026