ETHNIKI 300x250 July26 HOME

ΜΙΝΕΤΤΑ 300x250 banner ΗP

ARAG 300x250 HP

INTERLIFE 300x250 2021 Home

New Poseidon 300x250 banner FP

Αναζήτηση

 

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ
  • ΔΙΕΘΝΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΝΑΥΤΙΛΙΑ
  • ENGLISH

Οι UNI-PHARMA & InterMed κοντά στα παιδιά των εργαζομένων - 51 παιδιά συμμετείχαν σε Summer Camp

Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2024 15:27

Μία ενδιαφέρουσα και χρήσιμη πρωτοβουλία για τα παιδιά των 700 εργαζομένων του Ομίλου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη, εντάσσει στη Στρατηγική Εταιρικής Υπευθυνότητας και Βιώσιμης Ανάπτυξης, η διοίκηση του Ομίλου.

Συγκεκριμένα σε διάστημα ενός μήνα, η διοίκηση του ΟΦΕΤ δίνει τη δυνατότητα στα παιδιά των εργαζομένων του Ομίλου, να συμμετάσχουν σε summer camp δίπλα στη θάλασσα σε συνεργασία με το Aqua Life Centre.

Σε αυτό το πρόγραμμα, τα παιδιά έχουν την ευκαιρία να εξοικειωθούν με το υγρό στοιχείο και τις θαλάσσιες δραστηριότητες μέσω μιας σειράς μαθημάτων που παρέχονται από έμπειρους εκπαιδευτές αλλά και να ψυχαγωγηθούν.

Τα μαθήματα, καλύπτουν μια ευρεία γκάμα θαλάσσιων δραστηριοτήτων, συμπεριλαμβανομένης της κολύμβησης, ομαδικά αθλήματα, πρώτες βοήθειες, ναυαγοσωστικές γνώσεις και πολλά άλλα. Στόχος της διοίκησης του ΟΦΕΤ, είναι να προσφέρει στα παιδιά μια μοναδική ευκαιρία να εξερευνήσουν τον κόσμο της θάλασσας με ασφάλεια και να αναπτύξουν νέες δεξιότητες και ενδιαφέροντα.

Το πρόγραμμα υλοποιήθηκε τον Ιούνιο και Ιούλιο του 2024 και είχαν την ευκαιρία να το βιώσουν 51 παιδιά των εργαζομένων σε UNI-PHARMA & InterMed.

Μετά τις δραστηριότητες στη θάλασσα, τα παιδιά απολάμβαναν ελαφρύ και υγιεινό γεύμα και είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν χρήσιμες πληροφορίες από την εμπειρία τους.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

ΣΦΕΕ: Απάντηση για τις ελλείψεις φαρμάκων τον Αύγουστο

Για 4η συνεχόμενη χρονιά η ELPEN στους 10 ελκυστικότερους εργοδότες στην Ελλάδα

επιστροφή στην κορυφή

Σχετικά Άρθρα

  • Η InterMed στο διεθνές οδοντιατρικό συνέδριο AEEDC Dubai 2026
  • Η InterMed “Innovative Company” στα Diamonds of the Greek Economy
  • InterMed & UNI-PHARMA υπερήφανοι υποστηρικτές των δρομέων του 17ου Greece Race for the Cure
  • Τιμητική Βράβευση της Ιουλίας Τσέτη στο Μακεδονικό Φαρμακευτικό Συνέδριο

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Πειραιώς - Δείκτης Στεγαστικού Κλίματος: Προσδοκίες και αντιλήψεις των ελληνικών νοικοκυριών για την αγορά ακινήτων
  • Νέος Τεχνικός Διευθυντής στην ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική o κ. Μιχάλης Κολέτσος
  • Bioderma & Emmanouela Cosmetics δημιουργούν το Pink with Purpose Kit, για να ενισχύσουν το «Άλμα Ζωής»
  • Ferrari: Αύξηση 6% των εσόδων στο εννεάμηνο, στα 5,68 δισ. ευρώ
  • Κυβερνοεπίθεση σε κρεοπωλείο στην Κηφισιά – Ανέβασαν τη θερμοκρασία στους 150 βαθμούς
  • ΟΤΕ: Πρόταση του ΔΣ για επανεκλογή του Κώστα Νεμπή για νέα τριετή θητεία

Copyright ©2026 e-Asfalistiki


main version