H Interamerican κατά της οστεοπόρωσης
Δευτέρα, 19 Οκτωβρίου 2015 23:23Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα (20 Οκτωβρίου) κατά της οστεοπώρης, η INTERAMERICAN ανανεώνει την υποστήριξή της στο έργο του Ελληνικού Συλλόγου Υποστήριξης Ασθενών με Οστεοπόρωση “Πεταλούδα”.
Η εταιρεία οργάνωσε φέτος, με τη συνεργασία του συλλόγου, εξετάσεις για τους εργαζομένους της στα δύο κτηριακά συγκροτήματα των διοικητικών υπηρεσιών της στην Αθήνα, με συμμέτοχη 73 ατόμων. Οι εξετάσεις πραγματοποιήθηκαν υπό την επιμέλεια χειρουργού ορθοπεδικού με φορητή μονάδα μέτρησης οστικής πυκνότητας, σε συνδυασμό με το frax test, που καταδεικνύει τον καταγματικό κίνδυνο σε βάθος δεκαετίας.
Η πολιτική πρόληψης και η βελτίωση των συνθηκών υγείας και ασφάλειας για τους εργαζομένους αποτελεί για την INTERAMERICAN βασικό στοιχείο ανάπτυξης σχετικών πρωτοβουλιών και εντός της εταιρικής κοινωνίας, συμπληρωματικά ως προς τις δράσεις υγείας που υλοποιούνται για ευπαθείς κοινωνικές ομάδες και στο πλαίσιο του σχεδίου κοινωνικής υπευθυνότητας “Πράξεις Ζωής” της εταιρείας. H INTERAMERICAN υποστηρίζει ως χορηγός υλικοτεχνικά και ασφαλιστικά τον Σύλλογο “Πεταλούδα”.
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
-
Generali debuts at Lloyd’s with Syndicate 2031 Red Bridge -
Aviva launches 24/7 cyber safety helpline for Signature home insurance customers -
MSC Cruises: Ημέρα Καριέρας εν πλω για φοιτητές του Πανεπιστημίου Πατρών -
ΑΔΜΗΕ: Η Φολέγανδρος συνδέθηκε με το ηπειρωτικό ηλεκτρικό σύστημα -
ΟΛΠ: Ίδρυσε θυγατρική εταιρεία στα logistics -
ΥΠΑΑΤ - ΑΑΔΕ: Πληρωμές 32,34 εκατ. ευρώ για αγροτικές ενισχύσεις - Ξεκίνησαν οι καταβολές για τα Σχέδια Βελτίωσης