ETHNIKI 300x250 July26 HOME

ΜΙΝΕΤΤΑ 300x250 banner ΗP

ARAG 300x250 HP

INTERLIFE 300x250 2021 Home

New Poseidon 300x250 banner FP

Αναζήτηση

 

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ
  • ΔΙΕΘΝΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΝΑΥΤΙΛΙΑ
  • ENGLISH

Medicon: Κέρδη προ φόρων 4 εκατ. στο εννεάμηνο

Τρίτη, 30 Νοεμβρίου 2021 20:54

Στα 15,25 εκατ. ευρώ ανήλθε ο τζίρος της Medicon στο εννεάμηνο, καταγράφοντας άνοδο 50% περίπου από τα περυσινά επίπεδα.

Τα EBITDA της εισηγμένης διαμορφώθηκαν στα 5,58 εκατ. ευρώ και τα κέρδη προ φόρων στα 4,08 εκατ. ευρώ, καταγράφοντας μεγάλη άνοδο σε σχέση με πέρυσι.

Κατά την 30/9/2021, δεν υπήρξαν σημαντικές μεταβολές στη δανειακή θέση ή/και κεφαλαιακή διάρθρωση, καθώς και λοιπά μεγέθη της κατάστασης χρηματοοικονομικής θέσης της Εταιρίας σε σχέση με τα αντίστοιχα μεγέθη κατά την 30/6/2021.

Επιπτώσεις από την εξάπλωση της Covid - 19

Για την εταιρεία από την αρχή της υγειονομικής κρίσης, η ασφάλεια των εργαζομένων και των συνεργατών της αποτελεί απόλυτη προτεραιότητα και παρακολουθεί συνεχώς την εξέλιξη της πανδημίας και επεκτείνει και εμπλουτίζει τα μέτρα που λαμβάνει προς αυτήν την κατεύθυνση.

Στο πλαίσιο αυτό έχουν θεσπιστεί προληπτικά μέτρα, σύμφωνα με τις κατευθυντήριες γραμμές της ΠΟΥ, όπως η εφαρμογή ειδικής πολιτικής προστασίας που περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, Διενέργεια μοριακού test κάθε 15 ημέρες σε όλο το προσωπικό, περιορισμό των επαγγελματικών ταξιδιών, απολυμαντικά σε κάθε τμήμα, υποχρεωτική χρήση μάσκας μιας χρήσης σε όλο το προσωπικό, ειδικές στολές και γάντια για τους τεχνικούς και πωλητές που πηγαίνουν σε νοσοκομεία αναφοράς καθώς και σε αυτούς που διενεργούν test covid-19. Επίσης έχουν εγκατασταθεί σε όλα τα τμήματα της εταιρείας, αλλά και στις λοιπές εταιρείες του Ομίλου ειδικά μηχανήματα καθαριστών αέρα HEPA FILTERS προς ελαχιστοποίηση της μετάδοσης των μολυσμένων σωματιδίων.

Επισκόπηση για την περίοδο 1.7.2021 έως 30.9.2021

Για την περίοδο 1.7.2021 – 30.9.2021 δεν υπήρξε αρνητική επίπτωση στα Οικονομικά μεγέθη του Ομίλου και της εταιρείας, όπως προκύπτει και από την παραπάνω ανάλυση των αποτελεσμάτων.

Αντίθετα συνεχίστηκε η ανοδική πορεία της εταιρείας, τόσο όσον αφορά τον κύκλο εργασιών της , όσο και κέρδη της, η οποία οφείλεται στην είσοδο της εταιρείας στον τομέα των μοριακών εξετάσεων.

Προοπτικές

Για το 2021 το ποσοστό ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας προβλέπεται να ξεπεράσει το 6%

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Lavipharm: Αυξημένα τα EBITDA στο εννεάμηνο

Ισπανία: Εγκρίθηκε σχέδιο 1,47 δισ. δολαρίων για επενδύσεις στην ιατρική τεχνολογία

επιστροφή στην κορυφή

Σχετικά Άρθρα

  • Medicon: Καθαρά κέρδη 1,3 εκατ. ευρώ το 2024
  • Medicon: Νέα αντιπρόεδρος του ΔΑ η Σωτηρία Μητροπούλου
  • Barclays: Κέρδη προ φόρων υψηλότερα των προσδοκιών στο γ΄ τρίμηνο
  • Το νέο διοικητικό συμβούλιο της Medicon

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Συντάξεις Νοεμβρίου: Νωρίτερα λόγω 28ης Οκτωβρίου - Πότε θα καταβληθούν
  • Ο «χάρτης» των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ για την περίοδο 12 έως 16 Οκτωβρίου
  • Κατατέθηκε το νομοσχέδιο για την απαγόρευση χρήσης κοινωνικών δικτύων από ανηλίκους κάτω των 15 ετών
  • Diana Shipping Inc. Announces Time Charter Contract for m/v G. P. Zafirakis with Classic Maritime
  • FARAD S.A. marks a new era of growth at its state-of-the-art facilities in Paiania
  • Top Ships Inc. Announces Acquisition of four High Specification Ice Class 1A Newbuilding MR Tankers and Gross Revenue Backlog of about $1.24 Billion

Copyright ©2026 e-Asfalistiki


main version