ETHNIKI 300x250 July26 HOME

ΜΙΝΕΤΤΑ 300x250 banner ΗP

ARAG 300x250 HP

INTERLIFE 300x250 2021 Home

New Poseidon 300x250 banner FP

Αναζήτηση

 

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ
  • ΔΙΕΘΝΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΝΑΥΤΙΛΙΑ
  • ENGLISH

Σύλληψη για παράνομη πώληση και προώθηση φαρμακευτικών προϊόντων μέσω διαδικτύου

Δευτέρα, 11 Ιουνίου 2018 11:14

Υπόθεση που αφορά παράνομη προώθηση και πώληση φαρμακευτικών προϊόντων και σκευασμάτων μέσω διαδικτύου εξιχνίασε η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία τακτικής διαδικασίας σε βάρος ενός άνδρα.

Η διερεύνηση της υπόθεσης ξεκίνησε ύστερα από σχετικές καταγγελίες που έγιναν στη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ενώ διαπιστώθηκε ότι επρόκειτο για πλήθος φαρμακευτικών προϊόντων και σκευασμάτων, με διάφορες επωνυμίες και ενδείξεις, αγνώστου προέλευσης και εργοστασίου παρασκευής, για τα οποία στο σύνολό τους δεν έχει εκδοθεί άδεια κυκλοφορίας από τον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων.

Από την αστυνομική έρευνα και μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων διακριβώθηκε η εμπλοκή του κατηγορούμενου, ο οποίος προωθούσε τα φαρμακευτικά προϊόντα μέσω ιστοσελίδας ηλεκτρονικού καταστήματος που διαχειριζόταν.

Κλιμάκιο αστυνομικών πραγματοποίησε αιφνιδιαστική έρευνα στην οικία του άνδρα, όπου από την επιτόπια έρευνα στα ψηφιακά μέσα του, ταυτοποιήθηκε ως κάτοχος και διαχειριστής της επίμαχης ιστοσελίδας ηλεκτρονικού καταστήματος.

Στην έρευνα που διενεργήθηκε βρέθηκαν και κατασχέθηκαν φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής και εξωτερικός σκληρός δίσκος, τα οποία θα αποσταλούν στο αρμόδιο τμήμα της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών για εργαστηριακές εξετάσεις.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε υποβλήθηκε στην αρμόδια Εισαγγελία.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Λος Άντζελες: Ημερίδα για τον τουρισμό υγείας της Ελλάδας υπό την αιγίδα του ΙΣΑ και της ΚΕΔΕ

HEALTHWORLD 2018: Η Υγεία στη Μετά-Μνημόνιο Εποχή

επιστροφή στην κορυφή

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • WTW launches RiskAgility Financial Modeler with expanded agentic capabilities
  • Blue Carrier 2: Διαβεβαιώσεις για αποζημιώσεις από την Attica Group
  • Allstate - September 2026 Monthly Release
  • ΔΥΠΑ: Μειώθηκαν κατά 9% οι εγγεγραμμένοι άνεργοι τον Σεπτέμβριο 2026 σε ετήσια βάση
  • Αύξηση 4,8% στην επιβατική κίνηση στα αεροδρόμια της χώρας το 9μηνο του 2026
  • QIC Study: Most Motorists in Qatar Choose Car Insurance Based on Reputation, Not Price

Copyright ©2026 e-Asfalistiki


main version