Τεχνολογίες Πληροφορίας και Επικοινωνιών: Νέες ευκαιρίες χρηματοδότησης
Παρασκευή, 23 Μαρτίου 2018 13:25Οι νέες προκηρύξεις του προγράμματος «Τεχνολογίες Πληροφορίας και Επικοινωνιών» (ΤΠΕ) στον «Ορίζοντα 2020» και οι ευκαιρίες χρηματοδότησης των ελληνικών ερευνητικών ομάδων παρουσιάστηκαν πρόσφατα σε ημερίδα η οποία διοργανώθηκε από το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης (ΕΚΤ), εθνικό σημείο επαφής για το πρόγραμμα πλαίσιο «Ορίζοντας 2020» της Ε.Ε., με την υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και της Γενικής Γραμματείας Έρευνας και Τεχνολογίας.
Στην εκδήλωση, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών, παρουσιάστηκαν αναλυτικά οι δυνατότητες χρηματοδότησης στον τομέα των ΤΠΕ μέσω του «Ορίζοντα 2020» (το πρόγραμμα πλαίσιο της Ε.Ε. για την έρευνα), καθώς και οι νέες πρωτοβουλίες της Ε.Ε., όπως η Ψηφιοποίηση της Ευρωπαϊκής Βιομηχανίας (Digitizing European Industry) και οι Κόμβοι Ψηφιακής Καινοτομίας (Digital Innovation Hubs).
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
-
Eurolife FFH: 10 χρόνια συμμετοχής στην Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών -
ΜΙΝΕΤΤΑ Goes Morocco: 80 συνεργάτες σε ένα ταξίδι επιβράβευσης γεμάτο εμπειρίες -
Allianz SE, Εθνική Τράπεζα και Allianz Ελλάδος υπέγραψαν οριστική συμφωνία για μειοψηφική συμμετοχή και στρατηγική συνεργασία bancassurance -
Πέθανε η ηθοποιός Μπέτυ Βαλάση -
Τράπεζα Κύπρου: Παράταση της θητείας του Διευθύνοντος Συμβούλου Πανίκου Νικολάου έως το 2031 -
TAP Air Portugal: Στη Lufthansa το 44,9% με απόφαση της πορτογαλικής κυβέρνησης