Αθώοι για δεύτερη φορά οι 36 κατηγορούμενοι για τις «μετοχές φούσκες»
Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου 2018 14:35Αθώοι κατά πλειοψηφία (2-1), για δεύτερη φορά, κρίθηκαν από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων οι 36 κατηγορούμενοι για απάτη και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος στην υπόθεση με τις μετοχές του Χρηματιστηρίου της Αθήνας το 1999.
Ένα μέλος του Δικαστηρίου είχε την άποψη ότι όλοι οι κατηγορούμενοι πρέπει να κριθούν ένοχοι και για τις δύο αξιόποινες πράξεις, ενώ υπέρ της ενοχής των κατηγορουμένων είχε ταχθεί και η εισαγγελέας της έδρας.
Οι κατηγορούμενοι, οι οποίοι είχαν αθωωθεί ομόφωνα από το Εφετείο, ξανακάθισαν στο εδώλιο με διαφορετική σύνθεση, μετά την αναίρεση της αθωωτικής απόφασης από την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
-
Barclays PLC Q326 Results Announcement -
Η CrediaBank ολοκλήρωσε τη συγχώνευση με την Ευρώπη Holdings -
Axa's 9M26 Activity indicators -
CaixaBank posts a profit of €4.96 billion in the nine months to September, up 12.9%, driven by strong business growth -
Γερμανία: Οι άνδρες προκαλούν περισσότερα και σοβαρότερα τροχαία ατυχήματα -
Πειραιώς: Ολοκληρώθηκε ο 2ος κύκλος του προγράμματος Piraeus Startup Accelerator