ETHNIKI 300x250 July26 HOME

ΜΙΝΕΤΤΑ 300x250 banner ΗP

ARAG 300x250 HP

INTERLIFE 300x250 2021 Home

New Poseidon 300x250 banner FP

Αναζήτηση

 

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ
  • ΔΙΕΘΝΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΝΑΥΤΙΛΙΑ
  • ENGLISH

ΟΔΔΗΧ: Δημοπρασία 10ετούς ομολόγου την Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου

Τρίτη, 10 Φεβρουαρίου 2026 20:40

Δημοπρασία για την επανέκδοση Ομολόγων του Ελληνικού Δημοσίου, σταθερού επιτοκίου 3,375%, λήξης 16 Ιουνίου 2036, σε άυλη μορφή, ISIN GR0124042764, θα διενεργηθεί την Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2026.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΟΔΔΗΧ, σκοπός της επανέκδοσης είναι η ικανοποίηση της επενδυτικής ζήτησης και ταυτόχρονα η διευκόλυνση της λειτουργίας της δευτερογενούς αγοράς ομολόγων, σημειώνει η σχετική ανακοίνωση.

Το ποσό που θα δημοπρατηθεί θα είναι έως 300 εκατομμύρια ευρώ και η ημερομηνία διακανονισμού (settlement) θα είναι η Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2026 (Τ+5).

Στη δημοπρασία θα συμμετάσχουν μόνον Βασικοί Διαπραγματευτές (Β.Δ) σύμφωνα με τη διαδικασία που προβλέπεται από τον Κανονισμό Λειτουργίας τους, όπως ισχύει από 1/1/2026, με υποβολή μέσω της ΗΔΑΤ, αποκλειστικά μέχρι 5 ανταγωνιστικών προσφορών έκαστος, που θα πρέπει να υποβληθούν έως τη 12:00 μεσημβρινή (μ.μ.), τοπική ώρα, της 11ης Φεβρουαρίου 2026.

Οι ανταγωνιστικές προσφορές θα ικανοποιούνται διαδοχικά στις ζητούμενες τιμές μέχρι την κάλυψη του ύψους του δημοπρατούμενου ποσού. Μόνο ανταγωνιστικές προσφορές θα γίνουν αποδεκτές στη δημοπρασία.

Η εν λόγω δημοπρασία θα ληφθεί υπόψη για την αξιολόγηση των Β.Δ. ενώ για τα Ομόλογα δε θα δοθεί καμία προμήθεια.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Κοινή ανακοίνωση Υπουργείων Οικονομικών και Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης σχετικά με δημοσιεύματα για προγράμματα κατάρτισης

Λογιστές: Ζητούν νέα παράταση στις Αναλυτικές Περιοδικές Δηλώσεις έως 28 Φεβρουαρίου

επιστροφή στην κορυφή

Σχετικά Άρθρα

  • ΟΔΔΗΧ: Στο 2,38% το επιτόκιο των εντόκων γραμματίων τρίμηνης διάρκειας
  • ΟΔΔΗΧ: Δημοπρασία τρίμηνων εντόκων στις 7 Οκτωβρίου
  • ΟΔΔΗΧ: Δημοπρασία ετήσιων εντόκων γραμματίων στις 23 Σεπτεμβρίου
  • Στο 2,22% το επιτόκιο των εντόκων γραμματίων τρίμηνης διάρκειας

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • O Sir Στέλιος Χατζηιωάννου εισέρχεται στο ηλεκτρονικό εμπόριο με το easyShop.com - Πρεμιέρα και στην Ελλάδα
  • Lemonade To Announce Third Quarter 2026 Financial Results
  • Στο 2,64% η απόδοση των εντόκων εξαμήνου - Υπερκάλυψη κατά 2,58 φορές
  • Β. Κικίλιας στο North Bund Forum - Σανγκάη: «Οι μεγάλες προκλήσεις της παγκόσμιας ναυτιλίας αντιμετωπίζονται μόνο με διεθνή συνεργασία»
  • Συνελήφθη ο Βαγγέλης Λιόλιος, εντάλματα για άλλους πέντε
  • Euroseas Ltd. Announces a New Time Charter Contract for its 2001-built 2,556 teu Feeder Containership, M/V EM Corfu, and the Sale of its Sister Vessel, M/V Evridiki G

Copyright ©2026 e-Asfalistiki


main version