ΑΑΔΕ: Θέμα χρόνου η εφαρμογή πρωτόκολλου επισκέψεων φορολογουμένων στις Εφορίες

Τρίτη, 10 Ιουλίου 2018 09:22

Σύντομα θα εφαρμοστεί το σύστημα τήρησης πρωτοκόλλου των επισκέψεων των φορολογουμένων που ελέγχονται στις Εφορίες, όπως αποκάλυψε, μιλώντας στη Βουλή, ο Διοικητής της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) Γιώργος Πιτσιλής.

Το σύστημα που θα εφαρμοστεί εκτιμάται ότι θα βοηθήσει στη διαφάνεια και στην εξυπηρέτηση των πολιτών.

«Σε λίγες ημέρες θα δοθούν από την πλευρά μας οδηγίες για τις επισκέψεις φορολογουμένων ελεγχομένων στις Εφορίες. Θέλουμε να τηρείται πάντα ένα πρακτικό, ένα πρωτόκολλο να γνωρίζουμε γιατί πήγε ένας φορολογούμενος που ελέγχεται στην Εφορία, ποιον είδε, τι είπε και αυτό να το ξέρει και ο προϊστάμενος», είπε ο κ. Πιτσιλής.

Videos

  • 19th Hydra Meeting 2017 - 9
    • 19th Hydra Meeting 2017 - 9

    • Watch Video

  • 19th Hydra Meeting 2017 - 6
    • 19th Hydra Meeting 2017 - 6

    • Watch Video

  • 19th Hydra Meeting 2017 - 4
    • 19th Hydra Meeting 2017 - 4

    • Watch Video

  • 19th Hydra Meeting 2017 - 2
    • 19th Hydra Meeting 2017 - 2

    • Watch Video

Tα cookies μας βοηθούν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.
Ok