Καλαμάτα: Μετάνιωσαν οι γονείς που άφησαν τα παιδιά τους στην Εισαγγελία
Τρίτη, 17 Απριλίου 2018 12:21Τα τέσσερα παιδιά τους ζητούν να πάρουν πίσω οι γονείς που εγκατέλειψαν τα παιδιά τους στην Εισαγγελία Καλαμάτας την περασμένη Πέμπτη.
Η μητέρα των παιδιών είχε πάει αρχικά στην Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας και στη συνέχεια στην Εισαγγελία Καλαμάτας, όπου και τα παρέδωσε.
Τα παιδιά, ηλικίας από 8 μηνών έως 7 ετών, φιλοξενούνται από την πρώτη μέρα στην Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου Καλαμάτας, όπου οδηγήθηκαν με εισαγγελική παραγγελία και είναι καλά στην υγεία τους. Εκεί θα παραμείνουν μέχρι να ξεκαθαριστεί η κατάσταση.
Η κοινωνική λειτουργός της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας και η κοινωνική λειτουργός και ψυχολόγος της Υπηρεσίας της Περιφέρειας βρίσκονται σε συνεχή επαφή με τα παιδιά και τους δύο γονείς.
Οι δύο γονείς ανέφεραν ότι επρόκειτο για μια κακή στιγμή και για ένα περιστασιακό τσακωμό. Η διαδικασία όμως για διερεύνηση του οικογενειακού περιβάλλοντος των παιδιών έχει ήδη ξεκινήσει και πλέον η Εισαγγελία θα αποφασίσει για το τι θα είναι καλύτερο για τα τέσσερα παιδάκια.
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
-
DryDel’s CEO at the stage of 28th Annual Marine Money Greek Ship Finance Forum -
Χίος: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας αύριο για την 4μηνη διακοπή λειτουργίας του αεροδρομίου -
Orilina Properties: Προσύμφωνο πώλησης συγκροτήματος γραφείων στη Νέα Κηφισιά, με τίμημα άνω των 45 εκατ. ευρώ -
Ενημερωτική εκδήλωση της ΕΑΕΕ με κεντρικό μήνυμα «Φυσικές καταστροφές - Χτίζοντας μια πιο ανθεκτική Ελλάδα» -
Β. Κικίλιας από το Τόκιο: «Εμβάθυνση της ναυτιλιακής συνεργασίας Ελλάδας-Ιαπωνίας με έμφαση στους λιμένες, τα ναυπηγεία και την ασφάλεια της ναυσιπλοΐας» -
Ο «χάρτης» των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ για την περίοδο 19 Οκτωβρίου έως 23 Οκτωβρίου