Hurriyet: Τουρκικές κυβερνητικές πηγές διαψεύδουν το περιστατικό με το ελικόπτερο στη Ρω
Τρίτη, 10 Απριλίου 2018 15:18Το περιστατικό με το ελικόπτερο της τουρκικής ακτοφυλακής που έκανε χαμηλή πτήση στη Ρω περίπου στις 22:30 τη Δευτέρα του Πάσχα διαψεύδει το τουρκικό πρωθυπουργικό γραφείο, σύμφωνα με πηγές της εφημερίδας «Hurriyet».
Η τουρκική εφημερίδα μεταφέρει το ρεπορτάζ των ελληνικών μέσων ενημέρωσης για το συμβάν και, όπως σημειώνει, σε επικοινωνία που είχε με το γραφείο του Τούρκου πρωθυπουργού, της διέψευσαν ότι αυτό συνέβη.
Νωρίτερα, το Μέγαρο Μαξίμου επιβεβαίωνε το περιστατικό, αναφέροντας ότι τουρκικό ελικόπτερο πετούσε στα όρια του ελληνικού εναέριου χώρου με τα φώτα σβηστά και ότι η ελληνική πλευρά λειτούργησε προειδοποιητικά - αποτρεπτικά και το περιστατικό έληξε.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
-
Airbnb: Χρηματοδότηση 500 εκατ. δολαρίων στην Airbnb.org για δωρεάν διαμονές σε ευάλωτες ομάδες -
Qatar Insurance Strengthens Financial Performance with 14% Growth in Insurance Revenue to QR 7.4 Billion and Net Profit of QR 562 Million in the First Nine Months of 2026 -
Ping An Reports Steady Growth in 9M 2026 Operating Profit1 Increases 8.3% YoY and Equity Rises 4.4% YTD -
HSBC Holdings plc 3Q 2026 Earnings Release -
ARAG DAY 2026: Μια κοινή ημέρα κοινωνικής προσφοράς σε όλο τον κόσμο -
ΕΑΕΕ: Άνοδος 10,1% της παραγωγής ασφαλίστρων στο οκτάμηνο