ETHNIKI 300x250 July26 HOME

ΜΙΝΕΤΤΑ 300x250 banner ΗP

ARAG 300x250 HP

INTERLIFE 300x250 2021 Home

New Poseidon 300x250 banner FP

Αναζήτηση

 

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ
  • ΔΙΕΘΝΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΝΑΥΤΙΛΙΑ
  • ENGLISH

Αναχαίτιση τουρκικών αεροσκαφών στο Αιγαίο με δύο εμπλοκές

Παρασκευή, 06 Απριλίου 2018 08:28

Τρία ζεύγη τουρκικών F-16, 1 ζεύγος τουρκικών F-4 και 1 τουρκικό αεροσκάφος ναυτικής συνεργασίας CN-235 εισήλθαν την Πέμπτη στο FIR Αθηνών χωρίς να καταθέσουν σχέδια πτήσεως, όπως έγινε γνωστό από το ΓΕΕΘΑ. 

Τα τουρκικά F-16 προέβησαν σε 16 παραβιάσεις του εθνικού εναέριου χώρου σε διάφορα σημεία του Αιγαίου και σε δύο περιπτώσεις η διαδικασία της αναχαίτισής τους εξελίχθηκε σε εμπλοκή.

Καταγράφηκαν 7 παραβάσεις των κανόνων εναέριας κυκλοφορίας στο FIR Αθηνών, που εξελίχθηκαν σε 16 παραβιάσεις του εθνικού εναέριου χώρου από τα τουρκικά F-16 σε διάφορα σημεία του Αρχιπελάγους Σε όλες τις περιπτώσεις, τα τουρκικά αεροσκάφη αναγνωρίσθηκαν και αναχαιτίσθηκαν από αντίστοιχα ελληνικά μαχητικά. Tα 6 από τα 8 τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη έφεραν όπλα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Καμίνης για σύσταση εταιρείας αναπλάσεων: Η κυβέρνηση θέλει να γίνει δήμος

Πασχαλινή έξοδος Αθηναίων: Σχεδόν 100.000 Ι.Χ. πέρασαν τα διόδια

επιστροφή στην κορυφή

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • DryDel’s CEO at the stage of 28th Annual Marine Money Greek Ship Finance Forum
  • Χίος: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας αύριο για την 4μηνη διακοπή λειτουργίας του αεροδρομίου
  • Orilina Properties: Προσύμφωνο πώλησης συγκροτήματος γραφείων στη Νέα Κηφισιά, με τίμημα άνω των 45 εκατ. ευρώ
  • Ενημερωτική εκδήλωση της ΕΑΕΕ με κεντρικό μήνυμα «Φυσικές καταστροφές - Χτίζοντας μια πιο ανθεκτική Ελλάδα»
  • Β. Κικίλιας από το Τόκιο: «Εμβάθυνση της ναυτιλιακής συνεργασίας Ελλάδας-Ιαπωνίας με έμφαση στους λιμένες, τα ναυπηγεία και την ασφάλεια της ναυσιπλοΐας»
  • Ο «χάρτης» των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ για την περίοδο 19 Οκτωβρίου έως 23 Οκτωβρίου

Copyright ©2026 e-Asfalistiki


main version