Αμερικανός Πρέσβης: Eλπίζω να λήξει σύντομα η κράτηση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών
Τρίτη, 20 Μαρτίου 2018 12:02Ο πρεσβευτής των Ηνωμένων Πολιτειών στην Αθήνα, Τζέφρι Πάιατ ,από νωρίς το πρωί πραγματοποιεί επίσκεψη στην 117 Πτέρυγα Μάχης στην Ανδραβίδα μαζί με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, με αφορμή την πολυεθνική άσκηση «Ηνίοχος 2018».
Ο Τζέφρι Πάιατ αναφέρθηκε στο θέμα των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται από τις τουρκικές αρχές εκφράζοντας την ελπίδα ότι θα λήξει το συντομότερο δυνατό η κράτησή τους.
«Οι ΗΠΑ είναι πλήρως αφοσιωμένες στο ζήτημα των δύο στρατιωτικών», δήλωσε ο Τζέφρι Πάιατ, επισημαίνοντας ότι οι ΗΠΑ στηρίζουν τις προσπάθειες της ελληνικής κυβέρνησης: «Υποστηρίζουμε τις ελληνικές ενέργειες για τη διατήρησης της επικοινωνίας με τις τουρκικές αρχές και ελπίζουμε ότι αυτό το θέμα θα επιλυθεί σύντομα».
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
-
Dimand: Πούλησε τις Γούρνες στον όμιλο Sani/Ikos έναντι 72,5 εκατ. ευρώ -
Ο «χάρτης» των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ για το διάστημα 9-13 Νοεμβρίου 2026 -
ΟΠΕΚΕΠΕ: Έφοδος της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας στις κτηνιατρικές υπηρεσίες Τρικάλων και Λάρισας -
Εθνική Αρχή Κυβερνοασφάλειας: Προειδοποίηση για κυβερνοεπιθέσεις σε συστήματα ψύξης -
Singapore Airlines: Επένδυση-μαμούθ 2 δισ. δολαρίων για τη ριζική ανακαίνιση των καμπινών και των υπηρεσιών της -
Εθνική Ασφαλιστική: Οκτώ διακρίσεις στα Content Marketing Awards 2026 και Peak Awards 2026